21/05/2018 Lauralee Cortinas   0Comment

Historiallinen kaupunki toimii näyttävänä taustana yhtä lailla kulttuurimatkalle kuin kylpylälomallekin. Hyvien yhteyksien päässä sijaitseva Viron pääkaupunki Tallinna sopii matkakohteeksi silloinkin, kun lomailuun on aikaa vain päivä tai pari.

Kätevän kokoisessa kaupungissa on helppo navigoida, ja keskustaa on helppo lähteä valloittamaan jalan. Julkisen liikenteen bussit, johdinautot ja raitiovaunut sekä taksit toimivat nekin oivallisesti paikasta toiseen siirtymisessä.

Edullisesta hintatasostaan tunnettu Tallinna on mitä mainioin ostoskaupunki. Löytöjä voi lähteä metsästämään sekä Vanhankaupungin pienemmistä liikkeistä että suurten ostoskeskusten tarjoaman tavarapaljouden seasta niin kaupungin keskustasta kuin kauempaakin. Vanhankaupungin paras ostostarjonta löytyy Viru- ja Müürivahe-katujen putiikeista sekä taidokkaita käsitöitä myyvistä verstaista Katariinankäytävän varrella. Joulun alla lahjojaostoksia voi tehdä erilaisilla joulumarkkinoilla. Pitkän ostosurakan päätteeksi rentoutumishetkiä kaipaavalle on tarjolla hemmottelua kaupungin lukuisissa kylpylöissä.

Kylpylätarjonta ulottuu pikaisista Day spa -hoitokäynneistä aina intensiivisiin monen päivän kylpylähotellielämyksiin asti, ja monipuolisista hoidoista löytää takuulla jokainen omansa. Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneimmistä keskiaikaisista kaupungeista. Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna nimetty Vanhakaupunki tarjoaakin kosolti nähtävyyksiä kulttuurin- ja historiannälkäisille turisteille.

Kirkot, tornit, torit ja linnat kannattaa käydä kokonaiskuvan saamiseksi tähyilemässä näköalatasanteelta Toompean mäeltä. Seuraavaksi voi suunnata tutustumaan esimerkiksi saman mäen harjalla sijaitsevaan Aleksanteri Nevskin katedraaliin ja jatkaa myöhemmin matkaa Vanhankaupungin keskukseen, Raatihuoneentorille.

Erilaiset opastetut kierrokset ja retket palvelevat tiedonnälkäistä turistia useimmissa historiallisissa kohteissa, ja historiaan keskittyneitä museoita löytyy kaupungista aika liuta. Kulttuurista kiinnostuneen kannattaa lisäksi käydä tarkastamassa vuonna avattu taidemuseo Kumu, joka esittelee niin virolaisen taiteen klassikoita kuin kansainvälistä nykytaidettakin. Matkavakuutus on hyvä tarkistaa, onko voimassa ja kattavuus.

Italiassa on käytössä Euro kuten meilläkin. Visa- Mastercard- ym kortit käyvät useimmissa paikoissa. Hintaan sisältyy                Bussimatkat Kokkola- Helsinki- Kokkola                                             Lentomatkat Helsinki- Burgas- Helsinki,                                             sekä Norwegianin lipunkirjoitusmaksu                                             7 yötä hot. Istuipaikat A-lippukatekoriasta siis parhailta paikoilta.

Liput varattu kaikille ennakkomaksun maksaneille. Otteluohjelma                 Matkaviikolle osuu kolme Suomen peliä: Double Tree by Hilton Varna. Lentopallon MM- kisat Varnan keskustassa sijaitsevassa                                             Palace of Culture and Sports                                             areenassa jonne matkaa 15 km.

Kultahietikko sijaitsee Mustanmeren rannalla                                             ja se on yksi Bulgarian rannikon tunnetuimmista lomakohteista. Kultahietikon tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat                                             kullankeltaisen pitkän rannan lisäksi                                             Zlatni Piasatsin luonnonpuisto ja                                             läheinen Varnan kaupunki 15km.

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentokentälle, siellä oltava klo Bussimatka Kokkolaan jonne saavutaan                                             n. Hintaan ei sisälly              Ottelukuljetuksia eikä matkustajavakuutusta. Sunnuntain varhainen lähtö kohti Helsinkiä, sieltä laivalla kohti Tallinnaa sieltä edelleen kahden tunnin bussimatka Pärnuun. Perillä Viiking kylpylähotellissa n. Lääkärintarkastus on joko sunnuntai-iltana tai ma-aamuna.

Siinä käydään läpi kaikki viat ja vaivat, sen mukaan yhdessä lääkärin kanssa tehdään hoitosunnitelma. Hoitoja on kolme päivässä ma-pe seuraavasta valikoimasta: Rypsihoito käsille 20 min. Paikallinen kylmähoito min. Laskimohoito geelillä jalat , Rentoutushoito 30 min. Lääkintävoimistelu ryhmässä 30 min. Lääkintävoimistelu yksilöllinen 30 min. Vesivoimistelu ryhmässä 30 min. Porekylpy merisuolalla 20 min. Jalkakylpy merisuolalla 15 min. Lisäksi yksi lisähoito tai -tutkimus seuraavasta valikoimasta: Puolihoitopakettiin kuuluu aamiainen ja päivällinen ja täyshoitoon lisäksi lounas.

Viikon loppupuolella ostosreissu Pärnun kauppoihin. Standart- huoneet AB-talo, huoneet pienempiä. Superior-huoneet CD-talo huoneet isompia ja niissä on parveke ja ilmastointi. Kaikissa huoneissa kylpytakit ja hiustenkuivaaja Lauantain aamiaisen jälkeen kohti Tallinnaa josta laiva lähtee iltapäivällä koti-Suomeen.

Maanantai — Perjantai 8. Kylpylässä hoitopaketti puoli- tai täyshoidolla.

..

LAHTI SEKSI NAINEN ITSETYYDYTTÄÄ

Sihteeriopisto hämeenlinna suomi keskustelu seksi

Kätevän kokoisessa kaupungissa on helppo navigoida, ja keskustaa on helppo lähteä valloittamaan jalan. Julkisen liikenteen bussit, johdinautot ja raitiovaunut sekä taksit toimivat nekin oivallisesti paikasta toiseen siirtymisessä. Edullisesta hintatasostaan tunnettu Tallinna on mitä mainioin ostoskaupunki. Löytöjä voi lähteä metsästämään sekä Vanhankaupungin pienemmistä liikkeistä että suurten ostoskeskusten tarjoaman tavarapaljouden seasta niin kaupungin keskustasta kuin kauempaakin.

Vanhankaupungin paras ostostarjonta löytyy Viru- ja Müürivahe-katujen putiikeista sekä taidokkaita käsitöitä myyvistä verstaista Katariinankäytävän varrella. Joulun alla lahjojaostoksia voi tehdä erilaisilla joulumarkkinoilla. Pitkän ostosurakan päätteeksi rentoutumishetkiä kaipaavalle on tarjolla hemmottelua kaupungin lukuisissa kylpylöissä.

Kylpylätarjonta ulottuu pikaisista Day spa -hoitokäynneistä aina intensiivisiin monen päivän kylpylähotellielämyksiin asti, ja monipuolisista hoidoista löytää takuulla jokainen omansa. Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneimmistä keskiaikaisista kaupungeista. Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna nimetty Vanhakaupunki tarjoaakin kosolti nähtävyyksiä kulttuurin- ja historiannälkäisille turisteille. Kirkot, tornit, torit ja linnat kannattaa käydä kokonaiskuvan saamiseksi tähyilemässä näköalatasanteelta Toompean mäeltä.

Seuraavaksi voi suunnata tutustumaan esimerkiksi saman mäen harjalla sijaitsevaan Aleksanteri Nevskin katedraaliin ja jatkaa myöhemmin matkaa Vanhankaupungin keskukseen, Raatihuoneentorille.

Erilaiset opastetut kierrokset ja retket palvelevat tiedonnälkäistä turistia useimmissa historiallisissa kohteissa, ja historiaan keskittyneitä museoita löytyy kaupungista aika liuta. Kulttuurista kiinnostuneen kannattaa lisäksi käydä tarkastamassa vuonna avattu taidemuseo Kumu, joka esittelee niin virolaisen taiteen klassikoita kuin kansainvälistä nykytaidettakin.

Suomalaisille suunnattua tietoa Tallinnasta ja muista Viron kohteesta löytyy S uomen Viro-yhdistysten liiton sivuilta. Skyscannerilla löydät halvat lennot Tallinnaan helposti ja nopeasti. Italiassa on käytössä Euro kuten meilläkin. Visa- Mastercard- ym kortit käyvät useimmissa paikoissa. Hintaan sisältyy                Bussimatkat Kokkola- Helsinki- Kokkola                                             Lentomatkat Helsinki- Burgas- Helsinki,                                             sekä Norwegianin lipunkirjoitusmaksu                                             7 yötä hot.

Istuipaikat A-lippukatekoriasta siis parhailta paikoilta. Liput varattu kaikille ennakkomaksun maksaneille. Otteluohjelma                 Matkaviikolle osuu kolme Suomen peliä: Double Tree by Hilton Varna.

Lentopallon MM- kisat Varnan keskustassa sijaitsevassa                                             Palace of Culture and Sports                                             areenassa jonne matkaa 15 km. Kultahietikko sijaitsee Mustanmeren rannalla                                             ja se on yksi Bulgarian rannikon tunnetuimmista lomakohteista. Kultahietikon tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat                                             kullankeltaisen pitkän rannan lisäksi                                             Zlatni Piasatsin luonnonpuisto ja                                             läheinen Varnan kaupunki 15km.

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentokentälle, siellä oltava klo Bussimatka Kokkolaan jonne saavutaan                                             n.

Hintaan ei sisälly              Ottelukuljetuksia eikä matkustajavakuutusta. Sunnuntain varhainen lähtö kohti Helsinkiä, sieltä laivalla kohti Tallinnaa sieltä edelleen kahden tunnin bussimatka Pärnuun. Perillä Viiking kylpylähotellissa n. Lääkärintarkastus on joko sunnuntai-iltana tai ma-aamuna. Siinä käydään läpi kaikki viat ja vaivat, sen mukaan yhdessä lääkärin kanssa tehdään hoitosunnitelma. Hoitoja on kolme päivässä ma-pe seuraavasta valikoimasta: Rypsihoito käsille 20 min.

Paikallinen kylmähoito min. Laskimohoito geelillä jalat , Rentoutushoito 30 min. Lääkintävoimistelu ryhmässä 30 min. Lääkintävoimistelu yksilöllinen 30 min.

Vesivoimistelu ryhmässä 30 min. Porekylpy merisuolalla 20 min. Jalkakylpy merisuolalla 15 min. Lisäksi yksi lisähoito tai -tutkimus seuraavasta valikoimasta: Puolihoitopakettiin kuuluu aamiainen ja päivällinen ja täyshoitoon lisäksi lounas. Viikon loppupuolella ostosreissu Pärnun kauppoihin. Standart- huoneet AB-talo, huoneet pienempiä. Superior-huoneet CD-talo huoneet isompia ja niissä on parveke ja ilmastointi.

Kaikissa huoneissa kylpytakit ja hiustenkuivaaja Lauantain aamiaisen jälkeen kohti Tallinnaa josta laiva lähtee iltapäivällä koti-Suomeen. Maanantai — Perjantai 8. Kylpylässä hoitopaketti puoli- tai täyshoidolla. Tallinnassa ostosaikaa

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Omassa keittiössä valmistettua ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja sesongin mukaan vaihtuva menu. Jos haluat nauttia lomasta perillä, valitse Päivä Tallinnassa -risteily tai hotellipaketti. Jos etsit pikapyrähdystä Suomenlahdella hyvän ruoan, ostosten ja huippuartistien live-esitysten parissa, valitse kuuden tunnin miniristeily  tai uutuus Buffet-paketti.

Piipahda PopUp Shopissa ihastelemassa viimeisintä muotia. Saat bonukset automaattisesti verkkokaupasta varatuista matkoista. Tarjous on voimassa, kun matkustat 1. Varaa tästä miniristeily ja buffet-ruokailu sisältäen ruokajuomat edulliseen yhteishintaan. Laivalla Kesän ennakkovaraajan etu Matkat alk. Bonusta S-Etukortilla Liitä S-Etukorttisi asiakastiliimme Saat bonukset automaattisesti verkkokaupasta varatuista matkoista. Nicolas Feuillatte Brut Rosé.

Rotari Brut Rosé 6-pack. Rotari Brut Riserva 6-pack. Edullisesta hintatasostaan tunnettu Tallinna on mitä mainioin ostoskaupunki. Löytöjä voi lähteä metsästämään sekä Vanhankaupungin pienemmistä liikkeistä että suurten ostoskeskusten tarjoaman tavarapaljouden seasta niin kaupungin keskustasta kuin kauempaakin. Vanhankaupungin paras ostostarjonta löytyy Viru- ja Müürivahe-katujen putiikeista sekä taidokkaita käsitöitä myyvistä verstaista Katariinankäytävän varrella.

Joulun alla lahjojaostoksia voi tehdä erilaisilla joulumarkkinoilla. Pitkän ostosurakan päätteeksi rentoutumishetkiä kaipaavalle on tarjolla hemmottelua kaupungin lukuisissa kylpylöissä.

Kylpylätarjonta ulottuu pikaisista Day spa -hoitokäynneistä aina intensiivisiin monen päivän kylpylähotellielämyksiin asti, ja monipuolisista hoidoista löytää takuulla jokainen omansa. Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneimmistä keskiaikaisista kaupungeista. Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna nimetty Vanhakaupunki tarjoaakin kosolti nähtävyyksiä kulttuurin- ja historiannälkäisille turisteille. Kirkot, tornit, torit ja linnat kannattaa käydä kokonaiskuvan saamiseksi tähyilemässä näköalatasanteelta Toompean mäeltä.

Seuraavaksi voi suunnata tutustumaan esimerkiksi saman mäen harjalla sijaitsevaan Aleksanteri Nevskin katedraaliin ja jatkaa myöhemmin matkaa Vanhankaupungin keskukseen, Raatihuoneentorille. Erilaiset opastetut kierrokset ja retket palvelevat tiedonnälkäistä turistia useimmissa historiallisissa kohteissa, ja historiaan keskittyneitä museoita löytyy kaupungista aika liuta. Kulttuurista kiinnostuneen kannattaa lisäksi käydä tarkastamassa vuonna avattu taidemuseo Kumu, joka esittelee niin virolaisen taiteen klassikoita kuin kansainvälistä nykytaidettakin.

Suomalaisille suunnattua tietoa Tallinnasta ja muista Viron kohteesta löytyy S uomen Viro-yhdistysten liiton sivuilta. Skyscannerilla löydät halvat lennot Tallinnaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan.

Skyscanner ei peri lisämaksua.