10/01/2018 Freddie Rincon   0Comment

mies ja seksi seuranhaku seksi

Vähempi ei riitä, kun kyse on kaikkien aistien kohtaamisesta. Miksi nainen pyristelee vastaan, kun mies tarjoaa hänelle matkaa halun, intohimon ja naiseuden ytimeen? Syvä aistillinen nautinto on naiselle yhtä aikaa kipeä ja kaivattu nautinto, joka voi pelottaa, ellei nainen ole sinut itsensä ja oman seksuaalisuutensa kanssa.

Peloissaan nainen voi siis jättää itsensä tämän leikin jäähyaitioon ja olla mukana seksissä vain osittain, ulkoisesti. Turvaverkko juoksee apuun Naisen moni lokeroinen mieli tarjoaa monta tapaa jäädä rannalle ruikuttamaan, vaikka tarjolla olisi matka nautinnon avomerelle. Onko sinulla paljon pieniä asioita, jotka pyrkivät täyttämään mielesi juuri silloin, kun kumppanisi haluaisi viettää kanssasi yhteisen hellän hetken. Onko koti siivoamatta, nurmikko leikkaamatta ja pyykit pesemättä?

Jos annat epäröivälle itsellesi pikkusormen, tekemättömät työt estävät sinua heittäytymästä nautinnon matkaan. Pysähdy miettimään, onko tekemättömien töiden luettelusta tullut sinulle tapa? Vältteletkö ehkä epämiellyttävältä tuntuvien asioiden tekemistä ja alat murehtia niitä juuri silloin, kun sinulla olisi mahdollisuus saada osaksesi kaipaamaasi hellyyttä ja rakkautta.

Suututtaako joku sotkuinen kohta kodissasi sinua joka kerta, kun näet sen? Et kuitenkaan tee asialle mitään, koska et pidä siivoamisesta. Eikö nyt olisi jo muutoksen aika? Hoida asia kuntoon, niin sinun tarvitse jäädä hellyydestä paitsi sen takia. Nainen pelkää monia asioita, eikä useimmiten edes käsitä, mitä pelko hänelle tekee.

Se vie ilon juuri tästä hetkestä, ja vesittää kumppanin hänelle antaman huomion sekä rakkauden. Hellät sanat huuhtoutuvat pois kuin vesi hanhen selästä, ilman että pääsivät koskettamaan sisintä. Pelko tekee sisällämme omaa likaista työtään vieden ilon mennessään. Pelko saa meidät myös lykkäämään asioita. Asioiden pitkittäminen ei saa niitä häviämään, vaan ainoastaan pitkittää vaivaavan tunteen kokemista. Entä murehditko mikä on ohi, tehty, sanottu ja mille ei enää voi mitään?

Jos teit virheen, jonka voi korjata, ryhdy toimenpiteisiin ja korjaa asia. Jos et voi muuta kuin pyytää anteeksi, pyydä ja lopeta murehtiminen. Ei kannata murehtia, jos murehtiminen ei hyödytä mitään. Murehtiminen ainoastaan kalvaa mieltäsi ja parisuhdettasi. Hymyyn sanotaan tarvittavan vain seitsemäätoista lihasta, synkkään katseeseen puolestaan 43 lihasta. On siis paljon työläämpää näyttää happamalta kuin onnelliselta. Mitä enemmän hymyilet, sitä paremmalta sinusta tuntuu.

Ja mitä paremmalta sinusta tuntuu, sitä levollisempi on sisimpäsi ja olemuksesi. Kuka ties luulet, ettet voi tehdä mitään sille, miltä näytät. Se ei ole totta! Hymy on ihmeellinen asia. Sillä voi murtaa jään. Jos joku on kohdellut sinua välinpitämättömästi tai peräti kaltoin, hymyile hänelle ja saat nähdä, että tilanne muuttuu.

Kannattaa kokeilla hymyilemistä myös parisuhteessa. Hymyilevä nainen on kaunis, olipa päälläsi mikä asu hyvänsä. Sovit tekstiviestitse tapaamisen omenahotelliin ja mies kokee elämänsä yllätyksen. Toivottavasti hänen huumorintajunsa riittää, kuten sinunkin. Lähtisin jo tuon perusteella. Olen pahoillani sun puolestasi, miehesi pettää. Jos ei ole pettänyt niin aikoo. Luottamus on nyt rikki ja sen korjaaminen parisuhteessa on raskasta ja aikaavievää, ikuisesti epäilys takaraivossa.

Ei ole ihmisen elämää. Lähde pois , Kyllä laittaisin sen ilmotuksen. Aika k-pää mie sulla.. No mikä tuossa nyt niin kummallista on? Kai sullekin kelpaisi pikku seksiseikkailu silloin tällöin arjen piristykseksi? Ei tuollaisia kannata niin vakavasti ottaa. Ei ne paikat siitä kulu ja todennäköisesti pikku seikkailu silloin tällöin piristää sitä parisuhdeseksiäkin. Mies etsimällä etsii mahdollisuutta pettämiseen.

En kattelis tuommosta miestä päivääkään. Koetko jotenkin omistavasi miehesi tai vähintäänkin hänen seksuaalisuutensa? Saako hän jutella muiden naisten kanssa? Saako ajatella muita naisia? Laitoin nyt sen viestin. Kävi katsomassa kun puhelimensa piippasi. Katsotaan nyt, vastaako viestiin kun on yksin Odotan nyt, että vastaako viestiin. Yöllä kurkkasin hänen puhelimeen, ei ollut viestiä poistanut. Nyt ihmettelee miksi mökötän, enkä puhu hälle mitään.

Jos vastaa viestiin, niin sitten mietin seuraavaa askelta asian suhteen. Pyörii mielessä, onko jo käynyt jotain lorttoa panemassa, ilmoitus jätetty melkein 2kk sitten.

... huhtikuu Asumme erillään. Yhdessäolomme toimii, seksi toimii ja sitä on paljon. Löysin mieheni puhelimesta tunnukset yhteen netin seuranhaku palstalle, etsi seksiseuraa. En voi Mies etsimällä etsii mahdollisuutta pettämiseen. 5. elokuu Netissä seuranhaku on helppoa ja yleistä, mutta ilmoitukset eivät ole aina vilpittömiä. Keskustelua oli käyty myös mahdollisesta seksin harrastamisesta ja Pyysin miestä kirjoittamaan naiselle viestin, jossa hän kertoi. Aloittaisitko seksisuhteen, jos nainen kertoo ennen kuin olette Mietin seuranhakua netistä, mutta haluaako kukaan normaali, vakaa mies aloittaa mitään. Aloittaisitko seksisuhteen, jos nainen kertoo ennen kuin olette Mietin seuranhakua netistä, mutta haluaako kukaan normaali, vakaa mies aloittaa mitään. Jos onnistut näkemään vain seksistä kanssasi kiinnostunutta miestä päivällä, yleensä näkemiseen liittyy pikapano. Jos taas mies harrastaa pikapanoja kanssasi. toukokuu Miksi naisen on vaikea uskoa, että mies haluaa seksissä ensisijaisesti naista itseään, eikä niin kuin moni nainen ajattelee, katseen kestävää. Mies ja seksi seuranhaku seksi

SEKSI TESTI FREE SUOMIPORNO

Mies ja seksi seuranhaku seksi