21/01/2018 Hai Huot   0Comment

iso vittu seisova kyrpä

Pumpe. verzerrter und sie öffnete. Forum Venuszeit. Swingerclub Kaarst: bilder · Sichere.

...

Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Iso nuori , Utelias mamma , Joskus pillu on niin iso ja avara, ettei normi 16sm penis tahdo riittää Haluaisin kyllä vielä joskus kivan tiukkaa ja ihanasti puristavaa pimpsaa.

Tietysti nautinto, se molemmilla pitää ehdottomasti olla Ei ole iästä kiinni, kyllä nuorillakin tytöillä toisilla on syvempi vagina saa painaa kunnolla ennen kun pohjaa, ja toisilla taas semmoinen "oravapillu" että seksi ei ainakaa minun kanssa ole kovin helppoa.

Aina on kuitenkin sisään mahduttu. En kyllä usko että pillu voisi revetä seksistä, joskun on kyllä tullut kipeytymiä tyttöystävälle, yritän olla varovainen mutta joskus se unohtuu. Jos jollain on kokemuksia repämisestä niin olisi hyvä tietää. Kun tapasin nykyisen mieheni, muistan ikuisesti ensimmäisen panomme, oikeasti kun näin hänen seisovan kalunsa, meinasin tulla katumapäälle, sillä kalu ei ollut mikään pieni.

Toisessa synnytyksessäni välilihaani jouduttiin leikkaamaan reilusti joten ajattelin kuitenkin tuon kalun sopivan helposti sisääni. Olin kuitenkin niin kiimoissani ja varovasti mies tuli todella hiljaksiin sisään, olimme lähetys-saarnaaja asennossa ja aivan pohjaan kalu ei sopinut, ja voin sanoa että paksuuden puolesta olo oli todella täysi.

Tuo leikkaushaava välilihassani oli ja on vieläkin ajoittain hieman arka kunnolla naidessa. Kalun kokoa en minä eikä mieheni ole mitannut. Nykyään tuohon on jo tottunut, ja kipua ei yhdynnässä tunne juuri ollenkaan, mutta jos sessio kestää hitusenkin kauemmin niin kävely tekee hieman tuskaa seuraavana päivänä.

Nyt kun tuon ison makuun on päässyt, niin eipä ole ikävä tuollaisia "normi" kaluja enää. Mikä on vähän normaalia pidempi sessio. Niin siis tarkoitin että pohjaanhan tuo kanki pamahtaa helposti, ja taitaa varttakin jäädä hieman pihallekkin vielä. Normaalia pidemmällä tarkoitan pikapanoa pidempää, joskus saattaa tehdä kipeää hieman jo reilun 10 minuutin jyystämisen jälkeen, ja liukuvoidetta käytämme yleensä, vaikka minä kostunkin reilumman puoleisesti.

Omani mittasin viime kesänä juhlakunnossa ja tulos oli reilu 18cm. Rakastajattareni on joskus voihkaissut pienestä kivusta kun olen orgasmin hetkellä työtynyt lujaa, hyvää on kuitenkuín kuulema tehnyt. Nyt kun viimeisimmästä synnytyksestä on kulunut reilusti yli 10 vuotta, niin vaimon pillu on liki alkuperäisissä mitoissa. Aina on synnytyksessä jouduttu leikkaamaan välilihaa, muttei se ole vaikuttanut pillun kokoon.

Kaksi sormea mahtuu sattumatta, ei enempää, ja niiden ympärille pillu kiristyy orkun lähestyessä. Väliha tulee aina välillä araksi pidemmän session jälkeen, ihan niinkuin nuorenakin. Sama juttu kohdunkaulan kanssa. Useinkin joutuu varomaan ja aina välillä kipeytyy siitä huolimatta. Noita tölkis olevia siis. Juuri tuollaiset viattoman pienet ja söpöt eleet tekevät Jennasta Jennan.

Ne pienet, mutta hyvin kiihottavat eleet. Mä oon rohkee ja otan lavan tätä ja sitten tuolta jos sais jotain parikymppistä. Siis juotavaa, elä nyt mieti mitää tuhmia. Anna ja Sonja hymähtivät vienosti. Huomasin sivusilmällä, kuinka he tuijottivat minua. Hyppäsimme Jennan kanssa autoon odottamaan muita. Jenna tuli etupenkille pelkääjän paikalle ja laittoi radion päälle.

No kiitos, mutta miks sä mua ihailet? Oli suorastaan pakko flirttailla vähän, joskin hyvin miedosti Jennalle, kun Tommi ei ollut paikalla. No ken on ihailijain? En ole koskaan pitänyt itseäni kovin machomiehenä. En ole mitenkään erityisen lihaksikaskaan ruumiinrakenteeltani. Ovat varmaan jo keskustelleet sun mulkun koostakin! Että semmosia ovat jutelleet… No mutta ei se paljoa ilahduta. Ne on, hei, vuotiaita! Älä nyt siihen paikkaan räjähdä!

Tämä oli hyvin yllättävää käytöstä Jennalta mielestäni. Ei hän aikaisemmin ollut puhunut yhtä avoimesti tällaisista, ainakaan minun kuullen. On ne, joo, vuotiaita, mut eihän sun nyt pakko ole… tiedäthän. Sen ku vaan kiusottelet. Ei ehkä Annaa, kun se on Jussin sisko, mutta Sonjaa sä nyt voisit vähän vietellä.

Vaikka vaan huvin vuoks. Treenaat, kato, sun taitojas! Miksi ihmeessä häntä niin kiinnosti, mitä seksuaalista toimintaa minä tekisin reissun aikana? Olivatko tytöt jutelleet hänelle jotain? Miksi ihmeessä Jenna oli yhtäkkiä niin avoin? Kyllä hän oli söpö tyttö, pakko se oli myöntää. Pian muut talsivatkin jo takaisinpäin. Pojat olivat varastoineet mukaansa olutta ja lonkeroa. Sillä kyllä varmasti selviäisi loman ylitse.

Olin yhä hämmentynyt Jennan puheista, mutta pyrin olemaan ajattelematta sitä. Flirttailiko hän juuri minulle vai oliko hän vain humoristinen?

Parempi kai olla ajattelematta asiaa liikaa. Tai siis joo, mutta kuunneltiin vaan musiikkia tässä odotellessa. Ja niin hän tekikin. Jenna otti kengät pois ja laittoi ne takapenkin lattiatilaan. Sitten hän nousi seisomaan istuimelleen ja lähti etupenkkien välistä taaksepäin. Kun Jennan lantio oli pääni korkeudella, tein automaattisesti nopean päässälaskun.

Jennalla oli päällään minihame, hänen lantionsa oli pääni tasolla ja hänellä oli etukumara asento. Katsastin ensin peilistä asian ja kyllä, näin vilauksen Jennan alushousuista. Käänsin päätäni mukamas katsomaan, miten siirto-operaatio sujui ja letkautin epäilyksiä häivyttämään, etteikö hän löytänyt helpompaa reittiä.

Alushousuvalinta hieman yllätti minua, mutta miellytti silti kovasti. Nopealla vilkaisulla sain selville, että Jennalla oli päällään vaaleanpunaiset stringit. Tällä välin Mira avasi oikeanpuoleisen etuoven ja tuli istumaan. Nyt kiinnitin huomiota enemmän myös hänen asuvalintaansa: Taisi ilmeisesti olla lämmin ilma. Hurautimme maantielle ja laitoimme navigaattorin käyntiin.

Musiikki soi hiljaisella, jotta keskustelu kävisi helposti. Tytöt naureskelivat ja juttelivat jostain. En välittänyt kuunnella keskustelua sen suuremmin, vaan keskityin ajamiseen ja omiin ajatuksiini. Mitäköhän tämä kesä toisi tullessaan? Liikenteessä ainakin oli vähän ruuhkaa, joten turhan leppoisaksi ei ajomatka näemmä muodostuisi. Toisaalta joutuisasti kulkevassa liikenteessä on ihan mukavakin ajella, kunhan ei ketään idiootteja ilmaannu perään ajelemaan. Ajeltuamme noin tunnin tie oli käynyt jo tyhjemmäksi ja saimme ajaa lähes yksiksemme.

Muut olivat ilmeisesti matkalla eri suuntaan kuin me, ja olihan kuitenkin maanantai. Saavuimme ohituskaistaiselle tienosuudelle ja arvelin Jussin tulevan rinnalle ajamaan muutamaksi kilometriksi, ja niin hän tekikin. Takanamme ei ollut ketään eikä edessä näkynyt ainakaan tällä hetkellä muita autoilijoita tulevan vastaan. Tervehdimme toisiamme ja matkustajat ilmeilivät jotain toisilleen. Kuitenkin jostain miehisyyden ja kilpailuhaun syövereistä jokin pakko sai minut vaihtamaan vaihteen neloselle ja kiihdyttämään satasesta ylöspäin.

Myös Jussi teki ilmeisesti saman hetken viiveellä. Tämä vain lisäsi minulle vettä myllyyn ja kiihdytin yhä entisestään. Muut nauroivat ja huusivat mukana iloisesti.

Tämä loi minulle jotain kummallista voittajan tunnetta. Ohituskaista oli loppumassa ja Jussi antoi vauhdin laskea hitaasti päästäkseen takaisin taakseni. Juuri tällöin huomasin edessä olevan kameratolpan ja jarrutin voimakkaammin.

Jussi onneksi kerkesi itsekin jarruttaa, mutta kovin suurta väliä ei autojemme välille jäänyt. Vauhtia oli yhä liikaa, mutta ehtisimme hyvin hidastaa nyt ennen kameraa. Autoa ajava poliisi katsoi murhaavasti kohti, mutta ajoi kuitenkin onneksi vain ohi. Matka taittui taas leppoisasti ja kaikki rauhoittuvat vähän ajan päästä. Päämäärä oli enää noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Tommi nukkui takana ovea vasten ja Jenna hääräsi jotain omiaan.

Musiikki oli hiljaisella eikä kukaan puhunut mitään. Liikenteessä ei tapahtunut mitään sen kummallisempia. Katsahtaessani peiliin huomasin Jennan tuijottavan minua takaisin. Kohotin kulmakarvoja ja katselin ikään kuin pelästyneesti takaisin. Jenna hymyili ja iski silmää, jonka jälkeen hän alkoi taas tuijottaa ulos autosta.

Katsahdin vuorostani Miraan, joka myös tiiraili kovasti vain ikkunastaan ulos ja nojasi käteensä. Minihame oli valahtanut hieman paikaltaan, muttei tarpeeksi.

Ihailin kuitenkin Miran jalkoja. Miten nekin pystyivät jo itsessään näyttämään niin houkuttelevilta, niin haluja nostattavilta? Kauniissa naisessa ei ole juuri mitään, mikä ei miestä kiinnostaisi tai kiihottaisi. Tommi nukkui yhä ja nyt myös Jenna oli sulkenut silmänsä.

Avasin ikkunat ja aloin tehdä pieniä mutkia tiellä. Laitoin toisen käden ikkunasta ulos ja heilutin takana tulevalle Jussille. Siihen kesään kauan, kauan sitten syksyksi kääntyneeseen… ja oman hahmoni ensirakkauden poltteessa nääntyneeseen..! Muut katsoivat minua hieman hölmistyneenä, mutta pääsivät sitten itsekin fiilikseen mukaan. Mira työnsi päänsä ja kätensä ikkunasta ulos ja alkoi heilutella niitä.

Kenties tästä reissusta tulisikin jotain hauskaa. Seurasimme navigaattorin ohjeita ja ajelimme hiekkateitä noin vartin verran, kunnes saavuimme perille. Parkkeerasimme autot suurehkoon nurmipihaan ja ihastelimme rakennusta.

Tie oli tuonut meidät rakennuksen vasemmalle puolelle etuoveen päin katsottuna. Rakennus oli kokonaan kelohirsistä rakennettu. Siinä oli kaksi kerrosta ja järvelle avautuva parveke sekä kuisti. Sekä kuistilla että parvekkeella oli puutarhatuolit ja -pöydät. Niissä varmasti kyllä kehtaisi viettää iltaa jutellen ja olutta nauttien kavereiden kanssa.

Katselin järvelle ja arvelin ilta-auringon osuvan juuri tälle puolelle järveä. Takapihan puolella ei ollut ovea, mutta seinää pitkin kasvoi jokin pitkä ja monihaarainen köynnöskasvi. Talon oikealla puolella oli grillikatos, jonka keskellä oli grilli. Tukeista tehdyt istuimet kiersivät grillin ympärillä. Järvelle vei jokin terassinjatke, jonka perässä oli laituri. Siinä oli kaksi ovea, joista toinen oli selvästi etuovi sisälle, mutta jäimme pohtimaan, mikä toinen oli.

Jussi haki avaimen sovitusta paikasta talon kulmalta ja avasi etuoven. Lampsimme kaikki sisään ja ihastelimme taloa myös sisältä. Vasemmalla oli jonkin sortin olohuone, jossa oli kaksi sohvaa ja TV sekä pieni pöytä sohvien edessä. Edessä oli kierreportaat yläkertaan, joiden alla oli säilytystilaa tavaroille.

Portaiden oikealla puolella oli wc. Sen vieressä oli keittiö. Suoraan etuovesta oikealle oli saunatilat sekä ns. Samassa huoneessa oli myös ulko-ovi, joka paljastui mysteerioveksemme.

Kaikki makuutilat olivat siis yläkerrassa. Yläkerta koostui neljästä eri makuuhuoneesta, joista kaksi oli yhden hengen ja toiset kaksi parisängyin varustettuja. Myös toinen wc sijaitsi yläkerrassa.

Portaiden vieressä oli pieni tila, johon oli sijoitettu lukuvalo ja muutama sohva. Anna ja Sonja vain tirskuivat mukana. Mites jos toi pariskunta nukkuu yhes, tytöt toisessa ja jotkut kaks homoa tuolla kolmannessa?

Pohdittuamme aikamme jakoa tulimme viimein päätökseen. Jenna ja Tommi nukkuisivat ensimmäisessä, parisängyllisessä huoneessa. Mira, Anna ja Sonja nukkuisivat toisella parisängyllä varustetussa huoneessa. Jussi ja Toni nukkuisivat molemmat yhden sängyn huoneessa, kun sinne löytyi sängyn alta yksi ylimääräinen patja. Minulle jäisi viimeinen, yhdellä sängyllä varustettu huone. Purettuamme tavaramme omiin huoneisiin ja järjestettyämme sängyt valmiiksi nukkumista varten — ettei sitä joutuisi humalapäissään tekemään — aloin tutkia keittiön antimia.

Veden- ja kahvinkeittimet näyttivät puhtailta. Huuhtelin kuitenkin vedenkeittimen ja keitin siinä vettä, jonka kaadoin sitten pois.

Keitin vaan ton ylimääräsen määrän, et se on puhdas. Pystyisinköhän edes menemään samaan aikaan saunaan ilman jäykistymisiä? Juttelimme kesästä ja koulusta Miran kanssa keittiössä teen ohella. Minä keskityin enemmän kuunteluun ja Mira kertoi elämästään. Välillä asiaa meni paljonkin ohi, kun jäin vain katsomaan tuota kaunista naista. Voi luoja, miten viattomalta ja suloiselta hän näyttikään. Juotuamme teemme menimme olohuoneeseen muiden seuraan.

Sohva oli jo muuten täynnä, joten pyysin Miraa istumaan syliini. Nuo isot… tai siis vanhemmat tytöt onkin naisia. Löydettyäni tulitikut aloin etsiä, josko sisällä olisi valmiiksi polttopuita.

Huoneeseen oli paistanut aurinko jo pitkään ovessa olevasta ikkunasta ja siellä oli hyvin kuuma. Muuta taloa oli tuuletettu pitämällä ovea ja keittiön ikkunaa auki.

Päätin ottaa mustan t-paitani päältä, ettei siihen heti tarttuisi hien hajua. Koska sisällä ei ollut puita, otin puukorin ja lähdin hakemaan pihalta polttopuita. Laskin korin maahan ja aloin latoa pieniä ja hieman suurempia halkoja koriin. Pienillä haloilla saunan saisi syttymään nopeammin. Annoin suudelman oikealle hauikselleni ja sanoin:. No mä sytytän tän saunan, niin te tytöt voitte tulla tänne ensimmäisinä. Katselin, kun Anna hipsi takaisin keittiöön, ilmeisesti Sonjan luokse. Nappasin saunan eteisestä tulitikut, muutaman polttopuun ja sytykkeitä mukaan.

Ladoin sytykkeet ja puut saunan pesään ja tarkistin tuhkaluukun. Huokaisin lievästä tuskastumisesta huomatessani tuhkaluukun olevan täynnä. Eikö mikään voi mennä helposti? Toisitko jonkun pienen muovipussin keittiöstä? Vastausta ei kuulunut, joten päätin kävellä omatoimisesti keittiöön. Annaa ei näkynyt, mutta edessäni oli Sonja kurkottamassa ylähyllylle. Pieni sievä peppu liikkui ylösalas edessäni Sonjan yrittäessä seistä varpaillaan.

Sonja hätkähti ja kääntyi ympäri nopeasti lyöden päänsä kaapinoven kulmaan. Katsoin minua lyhyemmän tytön päälakea ja totesin, ettei ainakaan verta valunut. Pyydeltyäni vielä kerran anteeksi otin muovipussin ja läksin saunalle. Tyhjensin tuhkaluukun ja jätin pussin odottamaan viereeni, kunnes veisin sen pois.

Sain tulen syttymään muutaman yrityksen jälkeen. Katselin tulta hetken, jonka jälkeen lisäsin puita ja menin ulos olueni kanssa. Mira ja Jenna olivat laiturilla, joten suuntasin matkani sinne.

He liottivat jalkojaan vedessä. Hiivin hitaasti tyttöjen taakse ja nappasin yhtäkkiä Miraa olkapäistä. Jatkoin poikien kanssa juttelua ja kaljan kittaamista.

Grillin äärellä upposi muutama olut ja tunnelma alkoi käydä paremmaksi ja mieli yhä himokkaammaksi. Sovimme Miran ja Jennan kanssa, että he voisivat mennä ensimmäisenä ja me miehet toisena. Anna ja Sonja tallustivat myös grillin äärelle, siiderit kädessä. Juttelimme niitä näitä ja katselimme, kun Mira ja Jenna kirmasivat uimaan järveen. Katseeni kiinnittyi tässä kohtaa hetkeksi Miran ylösalas pomppiviin tisseihin, mutta palasin sitten maanpinnalle ja jatkoin keskustelua.

Avatessani neljättä olutta tytöt tulivat vaatteet päällä ja kasvot punaisina grillin luokse ja sanoivat, että me voisimme mennä nyt.

Lampsimme miesporukalla saunaan ja pyysimme, että tytöt alkaisivat kohta tehdä makkaroita. Riisuunnuimme saunan eteisessä ja menimme pimeähköön saunaan sisään. Olut jäi toiseen huoneeseen odottamaan. Kävin lauteiden toiseen nurkkaan istumaan ja muut pojat kävivät siihen viereen, Tommi lähimmäiseksi. Tommin käydessä istumaan näin silmäkulmalla Tommilla olevan siistitty trimmaus, kuten itsellänikin.

Itse olin melko hiljaa koko saunomisen. Istuin vain silmät kiinni ja mietin, miten saisin jotain sutinaa illaksi. Kello oli noin kahdeksan illalla. Ei siis mikään kiire vielä minnekään. Pojat astelivat alas lauteilta ja pesivät kukin vuorollaan itsensä saunassa lämmitetyllä järvivedellä. Poikien mennessä pukemaan Jussi kysyi, olinko tulossa vai en. Heitin muutaman kauhallisen vettä kiukaalle ja katsoin sieltä nousevia höyryjä.

Kuuma vesihöyry kuumotti ihoa. Istuskellessani ajatukset harhaantuivat ulkona oleviin kahteen naisenalkuun. Pohdiskellessani, mitä Annan vaatteet kätkevät alleen, Pikku-Jaakko alkoi heräillä alakerrassa. Keskeytin kuitenkin mielikuvitukseni ja nousin pois lauteilta pesemään itseäni. Huuhdeltuani itseni ja pestyäni hiukset menin saunan eteiseen pukeutumaan. Ottaessani bokserit tuolilta keittiönviereinen ovi aukesi ja Anna astui sisään selkä edellä, kantaen jotain sylissään.

Anna hätkähti ja katsoi minuun — tai noin metrin verran kasvoista alaspäin. Vedin pyyhkeen sulojeni suojaksi. Anna tajusi kuitenkin viimein poistua huoneesta. Olin oikeastaan hyvilläni tapahtuneesta. Laiskassa seisokinalussa ollut vehkeeni näytti varmasti suuremmalta, kuin mitä se on, mutta kuitenkin se näytti siltä, että se oli vielä levossa.

Jatkoin pukemista pieni virne naamallani. Pukeuduttuani huikkasin Annalle olohuoneen puolelle, että nyt oli turvallista tulla ja toivotin hyviä saunomishetkiä. Sen jälkeen menin ulos grillin luokse. Ilta liikkui leppoisasti eteenpäin. Söimme makkaraa ja joimme olutta hiljalleen. Jonkun ajan kuluttua myös nuoremmat tytöt olivat tulleet saunasta seuraksemme.

Pohdin hiljaa itsekseni, mitä saunassa oli mahtanut tapahtua. Kenties Anna oli kertonut uljaasta kykloopista, jonka oli tavannut sattumalta pukuhuoneessa?

Ehkä se oli kiihottanut tyttöjä niin paljon, että nuoret tytöt olivat alkaneet tutkia itseään. Ja kun itsensä tutkiminen ei ollut riittänyt, he olivat alkaneet….

Nostin katseeni taas ylös maasta ja tuijotin grilliä hetken, samalla kun kuuntelin, mistä muut oikein puhuivat. Katsoin sen jälkeen Annaa, joka tuijotti minua takaisin silmiin. Katsekontaktia kesti muutaman sekunnin, jonka jälkeen Anna kääntyi vaaleat hiukset heilahtaen Sonjaan päin. Hetken päästä Mira palasikin jo takaisin olueni kera.

Koska paikkaa ei hänelle enää ollut, ehdotin hänelle, että istuu syliini. Tai jossain niin kutsutussa hoidossa? Jenna katsoi minuun ja hymyili. Itse jäin pohtimaan omia sanojani uppoutuen taas hetkeksi omaan maailmaani. Jatkoimme istuksimista oluita maistellen. Juttelimme grillin äärellä pitkään ja illan viiletessä Mira painautui lähemmäs minua vasten.

Pidin käsiäni hänen ympärillään. Anna ja Sonja lähtivät muita aikaisemmin katsomaan televisiosta jotain illan leffaa. Jokin aika myöhemmin Jussi ja Toni menivät kanssa katsomaan elokuvaa, kun ulkoilma oli käynyt heille liian viileäksi. Itse puin hupparin päälle ja hain vielä yhden oluen. Juttelimme niitä näitä grillin äärellä, mutta sitten Jenna halusi mennä nukkumaan ja vei Tommin mukanaan.

Jäimme Miran kanssa kahden lähes sammuneen grillin ääreen. Hoippuvasti astelimme laiturille, otimme kengät ja sukat pois ja laskimme jalat veteen. Menimme molemmat makuuasentoon laiturille, niin että jalat olivat kuitenkin vedessä. Jäimme katselemaan taivasta pitkäksi aikaa, juuri mitään puhumatta.

Käänsin pääni vasemmalla puolella makaavan Miran suuntaan. Hetken päästä hän tuijotti takaisin. Tilanne sai kehossani aikaan sen tutun jännittävän tunteen.

Sydän alkoi tykyttää uuden intiimin tilanteen yllättäessä. Katselimme toisiamme ehkä noin 10 sentin päästä. Liikautin päätäni hieman Miraa kohti ja hän teki samoin minulle. Hitaasti päämme lähestyivät toisiaan, ja katselimme toisiamme silmiin.

Suljin silmäni ja painoin huuleni hellästi Miran huulia vasten. Käänsin itseni kyljelleni ja toin oikean käteni hänen päänsä taakse ja aloin suudella intohimoisemmin. Tätä oli jaksanut odottaa koko päivän. Mielestäni ensisuudelma on aina hyvin jännittävä ja ihana tilanne.

Kaikki se seksuaalinen jännite vapautuu sen suudelman myötä. Se on kuin orgasmi ilman itse orgasmia. Ensin suonissa alkaa virrata adrenaliinia, kun seksuaalinen jännite rakentuu pikkuhiljaa kanssakäymisessä. Sitten onnistunut suudelma, joka tuo valtavan hyvänolon tunteen. Endorfiinin syöksyessä suoniin ei tekisi mieli mitään muuta kuin hymyillä onnellisuudesta.

Voiko ensisuudelmasta tulla edes paha mieli? Ainakin jos tilanteen osaa valmistella oikein ja jos oikeasti välittää toisesta, niin sitä tilannetta kannattaa myös odottaa. Kuin huomaamatta tilanne kävi yhä kuumemmaksi ja kuumemmaksi.

Mira oli tullut päälleni makaamaan ja suutelimme yhä intohimoisesti, kuten uudet parit tuppaavat aina suhteen alussa kiihkon vallassa tekemään. Tosin suhdettahan meillä ei ollut — kai? Suutelun ohella Mira hiveli käsillään hellästi kasvojani.

Itse rohkenin siirtää käteni Miran takapuolelle. Pidin niitä siinä hetken, jonka jälkeen aloin hivellä hellästi tuota ihanan kiinteän tuntuista peppua. Mira tuntui olevan melko hyvässä kunnossa, joten jonkinlaista urheilua hän varmaan harrasti. Mitään seuratoimintaa ei muistaakseni ollut. Hänellä oli kuitenkin turhan kiire ja hän horjahti taaksepäin laiturilla. Ennen kuin ehdin kunnolla edes reagoida, Mira molskahti jo järveen. Nousin nopeasti istumaan ja huokaisin helpotuksesta, kun Mira oli jo pää pinnalla ja tulossa laituria kohti.

Ainakin sun pyyhe on siellä. Autoin Miran ylös järvestä. Kun hän oli taas laiturilla, huomasin hänen paitansa olevan painautunut aivan hänen ihoonsa kiinni. Pyöreät rinnat olivat täysin edukseen tässä näyssä.

Annoin hupparini hänelle ja käännyin katsomaan poispäin. Mieleni olisi aivan valtavasti tehnyt mieli katsoa tuota ihanaa kroppaa, mutta hillitsin itseni. Oli toimittava kuten herrasmies. Kuulin, kun Mira otti märän paidan pois ja laski sen pöydälle. Kuulin hakasten aukeavan, ja Mira laski taas jotain penkille.

Tämän jälkeen hän pyyhki itsensä ja hiuksensa pyyhkeeseen. Hetken päästä hupparin vetoketju meni kiinni. Yllätyksekseni penkillä oli myös Miralla olleet housut. Pyyhe oli kietaistu hameenkorvikkeeksi. Jätimme Miran vaatteet kuivumaan saunaan ja menimme keittiön kautta yläkertaan. Mira toivotti hyvät yöt ja antoi suukon. Tämän jälkeen hän meni huoneeseensa. Hieman hölmistyneenä tyrmäävästä lopusta jäin seisomaan hetkeksi käytävälle.

Huomasin kuitenkin kasvavan vessahädän, joten menin alakerran vessaan asioilleni. Samalla sain pohdituksi äskeisiä tapahtumia. Illan loppu harmitti, joten lähdin takaisin yläkertaan hieman masentunein mielin.

Avattuani huoneeni oven en ollut saada sanaa suustani. Mira oli tullut takaisin huoneeseeni, kuitenkin yöpuku päällä.

Hän istui sänkyni reunalla. Katsoimme toisiamme hetken ikkunan läpi kajastavassa valossa. En sanonut mitään, vaan kävelin Miran luokse ja kaadoin hänet hellästi sängylleni.

Tulin hänen päälleen makaamaan ja suutelin. Se oli kuin toinen ensisuudelma. Tältäkö maanisdepressiivisistä ihmisistä tuntuu? Ensin olin onneni kukkuloilla, sitten alamaissa ja nyt taas onnellinen. Suutelin Miraa intohimoisesti ja hivelin hänen vartaloaan. Yhdellä kädenvedolla ohimolta kaulalle ja aina kylkeä pitkin lantiolle. Mira oli juuri täydellinen. Suutelin hänen kaulaansa ja solisluuta. Kuulin Miran huokaukset omieni välistä.

Mira vei kätensä paitani alle ja hiveli vatsaani. Häntä taisi kiinnostaa päivällä näkemänsä. Hetken päästä hän otti paitani pois ja tästä rohkaistuneena otin häneltäkin yöpaidan pois.

Olimme nousseet istumaan ja oikein pysähdyin katsomaan Miraa. En kauhistuksesta vaan silkasta lumoutuneisuudesta. Hänellä ei ollut alla mitään rintaliivejä, vaikka toisaalta en ollut odottanutkaan niitä olevan. Katsoin noita ihanan täyteläisiä rintoja. Hitaasti vein käteni hänen oikealle rinnalleen ja hellästi hivelin sitä muutamalla sormella. Ruskeat nännit olivat silminnähtävästi kovina ja nännipiha pienentynyt, kenties kylmän uintireissun saattelemana.

Kaadoin hänet uudestaan makuulle ja hitaasti lähestyin päälläni noita kahta kaunista rintaa. Pussasin kevyesti oikeanpuoleista rintaa nännin kohdalta. Mira ei pelästynyt, vaan oli sulkenut silmänsä. Uskaltauduin ottamaan nännin suuhuni ja imemään sitä hellästi. Hitaasti, mitään kiirettä pitämättä leikin kielelläni tuolla kovettuneella nisällä. Rinnat olivat mielestäni ehkä yksi naisen kehon kauneimmista osista. Siirsin vasemman käteni hänen vasemmalle rinnalleen ja hieroin sitä hellästi.

Tunsin kuinka vehkeeni alkoi kasvaa kokoa housujen sisällä. Toivottavasti Mirakin tuntisi sen kohta. Siirsin itseäni alemmas Miran kehoa pitkin. Suutelin hetken hänen mahaansa ja nousin sitten istumaan hänen jalkopäähänsä. Otin hänen housujensa reunoista kiinni ja seurasin Miran ilmeitä. Hän katsoi vain hieman hymyillen silmiini, joten hitaasti aloin vetää housuja alaspäin. Sydämeni alkoi lyödä yhä kovempaa. Osa minusta halusi vain repäistä nuo housut pois ja paljastaa Miran häpy. Mutta hillitsin taas himoni.

Miralla ei ollut alushousuja ja pian alkoikin näkyä mieltä nostattava näky. Häpy näytti olevan ajeltu, ja häpykummun reunaa alkoi näkyä. Sitten tuli vaon yläosa näkyviin. Vedin loput housut nopeammin pois ja otin ne kokonaan pois jalasta. Pysähdyin katsomaan Miran kaunista häpyä. Häpyhuulet olivat hieman tummat mutta sisenevät. Sisempiä häpyhuulia ei näkynyt ulospäin, ainakaan tästä kulmasta. Katseltuani sitä hetken tarkemmin se näytti jopa kireältä.

Kohta kenties näkisi, oliko se hyvä asia vai ei. Ja totta se kyllä oli. Miran sulot olivat kauneimmat, mitä olin koskaan nähnyt. Laitoin itseni makuuasentoon ja pääni aivan Miran haaroväliin.

Katsoin sitä hetken ja onnekseni en haistanut juuri mitään. Vain pieni tuttu, mutta ihana, haju leijaili sieraimiini. Levitin molempien käsien peukaloilla hieman häpyhuulia ja aloin nopeasti lipoa kielellä klitoriksen lähettyviltä. Halusin vain antaa paljon nautintoa ja nopeasti, sillä halusin kohta saada myös itselleni nautintoa. Livoin kielellä nopeaa tahtia vain minuutin tai kaksi, koska sitten kieleni ja leukani alkoi puutua.

Enhän ollut harrastanut kielileikkejä pitkään aikaan. Otin naamani pois kiinni Mirasta ja haukoin hieman henkeä. Tunnustelin sormilla klitorista ja aloin hieroa sitä melko nopeaan tahtiin. Toisella kädellä etsin emättimen suuaukkoa ja löysinkin sen hetken kuluttua. Ujutin sinne hitaasti sormen ja kuuntelin Miran raskaita huokauksia. Työntelin sormeani edestakaisin Mirassa, samalla kun hieroin toisella kädellä klitorista.

En edes tiedä, mistä ihmeestä sen lauseen repäisin. Mira ei vastustellut sen enempää ja sain jatkaa rauhassa touhujani. Jatkoin vielä ehkä minuutin tai kaksi, kunnes kuulin Miran hengitystahdin tihenevän ja lantion tärisevän välillä.

SUOMALAISET SEKSIELOKUVAT OMENA JOENSUU

Iso vittu seisova kyrpä

SEIKKAILUSEURAA CREAMPIE PORNO

Massiivinen kulli syvälle vittuun. Kiimakalu - paivaa sitten ago: Massiivinen kulli tytön tiukkaan pilluun. Tiukka tyttö saa munna syvälle vittuun. Massiivinen kulli syvälle kurkkuun. Massiivinen kulli vs tiukka pillu. Massiivinen kulli syvälle kurkuun ja perseeseen. Teini, tiukka tyttö vs iso kulli. Iso kulli syvälle vittuun. Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Teini tyttö saa munaa syvälle vittuun ja suuhuun.

Märkä tyttö saa sohvalla syvälle vittuun. Kuuma koulutyttö haluaa munaa syvälle vittuun. Iso kulli syvälle anaaliin. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun. Nuori aasian hieroja vs. Tämän jälkeen hän pyyhki itsensä ja hiuksensa pyyhkeeseen. Hetken päästä hupparin vetoketju meni kiinni. Yllätyksekseni penkillä oli myös Miralla olleet housut. Pyyhe oli kietaistu hameenkorvikkeeksi. Jätimme Miran vaatteet kuivumaan saunaan ja menimme keittiön kautta yläkertaan. Mira toivotti hyvät yöt ja antoi suukon.

Tämän jälkeen hän meni huoneeseensa. Hieman hölmistyneenä tyrmäävästä lopusta jäin seisomaan hetkeksi käytävälle. Huomasin kuitenkin kasvavan vessahädän, joten menin alakerran vessaan asioilleni.

Samalla sain pohdituksi äskeisiä tapahtumia. Illan loppu harmitti, joten lähdin takaisin yläkertaan hieman masentunein mielin.

Avattuani huoneeni oven en ollut saada sanaa suustani. Mira oli tullut takaisin huoneeseeni, kuitenkin yöpuku päällä. Hän istui sänkyni reunalla. Katsoimme toisiamme hetken ikkunan läpi kajastavassa valossa.

En sanonut mitään, vaan kävelin Miran luokse ja kaadoin hänet hellästi sängylleni. Tulin hänen päälleen makaamaan ja suutelin. Se oli kuin toinen ensisuudelma. Tältäkö maanisdepressiivisistä ihmisistä tuntuu? Ensin olin onneni kukkuloilla, sitten alamaissa ja nyt taas onnellinen.

Suutelin Miraa intohimoisesti ja hivelin hänen vartaloaan. Yhdellä kädenvedolla ohimolta kaulalle ja aina kylkeä pitkin lantiolle. Mira oli juuri täydellinen. Suutelin hänen kaulaansa ja solisluuta. Kuulin Miran huokaukset omieni välistä. Mira vei kätensä paitani alle ja hiveli vatsaani. Häntä taisi kiinnostaa päivällä näkemänsä. Hetken päästä hän otti paitani pois ja tästä rohkaistuneena otin häneltäkin yöpaidan pois. Olimme nousseet istumaan ja oikein pysähdyin katsomaan Miraa.

En kauhistuksesta vaan silkasta lumoutuneisuudesta. Hänellä ei ollut alla mitään rintaliivejä, vaikka toisaalta en ollut odottanutkaan niitä olevan. Katsoin noita ihanan täyteläisiä rintoja. Hitaasti vein käteni hänen oikealle rinnalleen ja hellästi hivelin sitä muutamalla sormella. Ruskeat nännit olivat silminnähtävästi kovina ja nännipiha pienentynyt, kenties kylmän uintireissun saattelemana.

Kaadoin hänet uudestaan makuulle ja hitaasti lähestyin päälläni noita kahta kaunista rintaa. Pussasin kevyesti oikeanpuoleista rintaa nännin kohdalta. Mira ei pelästynyt, vaan oli sulkenut silmänsä. Uskaltauduin ottamaan nännin suuhuni ja imemään sitä hellästi. Hitaasti, mitään kiirettä pitämättä leikin kielelläni tuolla kovettuneella nisällä. Rinnat olivat mielestäni ehkä yksi naisen kehon kauneimmista osista.

Siirsin vasemman käteni hänen vasemmalle rinnalleen ja hieroin sitä hellästi. Tunsin kuinka vehkeeni alkoi kasvaa kokoa housujen sisällä.

Toivottavasti Mirakin tuntisi sen kohta. Siirsin itseäni alemmas Miran kehoa pitkin. Suutelin hetken hänen mahaansa ja nousin sitten istumaan hänen jalkopäähänsä. Otin hänen housujensa reunoista kiinni ja seurasin Miran ilmeitä. Hän katsoi vain hieman hymyillen silmiini, joten hitaasti aloin vetää housuja alaspäin. Sydämeni alkoi lyödä yhä kovempaa.

Osa minusta halusi vain repäistä nuo housut pois ja paljastaa Miran häpy. Mutta hillitsin taas himoni. Miralla ei ollut alushousuja ja pian alkoikin näkyä mieltä nostattava näky. Häpy näytti olevan ajeltu, ja häpykummun reunaa alkoi näkyä. Sitten tuli vaon yläosa näkyviin. Vedin loput housut nopeammin pois ja otin ne kokonaan pois jalasta. Pysähdyin katsomaan Miran kaunista häpyä.

Häpyhuulet olivat hieman tummat mutta sisenevät. Sisempiä häpyhuulia ei näkynyt ulospäin, ainakaan tästä kulmasta. Katseltuani sitä hetken tarkemmin se näytti jopa kireältä. Kohta kenties näkisi, oliko se hyvä asia vai ei. Ja totta se kyllä oli. Miran sulot olivat kauneimmat, mitä olin koskaan nähnyt. Laitoin itseni makuuasentoon ja pääni aivan Miran haaroväliin. Katsoin sitä hetken ja onnekseni en haistanut juuri mitään. Vain pieni tuttu, mutta ihana, haju leijaili sieraimiini.

Levitin molempien käsien peukaloilla hieman häpyhuulia ja aloin nopeasti lipoa kielellä klitoriksen lähettyviltä. Halusin vain antaa paljon nautintoa ja nopeasti, sillä halusin kohta saada myös itselleni nautintoa. Livoin kielellä nopeaa tahtia vain minuutin tai kaksi, koska sitten kieleni ja leukani alkoi puutua. Enhän ollut harrastanut kielileikkejä pitkään aikaan. Otin naamani pois kiinni Mirasta ja haukoin hieman henkeä.

Tunnustelin sormilla klitorista ja aloin hieroa sitä melko nopeaan tahtiin. Toisella kädellä etsin emättimen suuaukkoa ja löysinkin sen hetken kuluttua. Ujutin sinne hitaasti sormen ja kuuntelin Miran raskaita huokauksia. Työntelin sormeani edestakaisin Mirassa, samalla kun hieroin toisella kädellä klitorista.

En edes tiedä, mistä ihmeestä sen lauseen repäisin. Mira ei vastustellut sen enempää ja sain jatkaa rauhassa touhujani. Jatkoin vielä ehkä minuutin tai kaksi, kunnes kuulin Miran hengitystahdin tihenevän ja lantion tärisevän välillä. Ymmärsin hänen olevan aivan orgasmin partaalla. Jo hetkeksi laskenut seisokkini alkoi taas kovettua, kun tajusin, mitä kohta seuraisi.

Miran lantio alkoi liikkua hieman hallitsemattomin liikkein ja tunsin emättimen puristuvan hieman sormeni ympärillä.

Ynähtelyt Miran suusta kovenivat ja hän huohotti kuin juuri juoksun päättänyt maratoonari, jonka keuhkot kramppaavat. Jatkoin sormeilua vielä hetken, kunnes siirryin taas makaamaan Miran päälle.

Toivottavasti Mira osaisi palauttaa palveluksen. Makasimme siinä päällekkäin kaikessa rauhassa hetken. Suukottelin hellästi hänen solisluitaan ja hivelin sormenpäillä hänen kylkeään. Miran iho oli kuin samettia. Niin sileää, niin pehmeää… Kohta Mira sai kerättyä itsensä taas kasaan. Hän nousi istumaan ja pyysi minua seisomaan. Tein kiltisti työtä käskettyä, jolloin Mira aukaisi housujeni vyön ja pudotti ne lattialle. Erektioni paistoi selvästi kireiden boksereiden läpi.

Toisaalta tämä pullotus pilasi yllätyksen. Olisin halunnut paljastaa koko komeuden kerralla. Tilanne oli lähes sama, kuin jos yrittää antaa lahjana kahvimukin, joka on paketoitu juuri sen muotoja myötäillen.

Miraa tämä ei kuitenkaan haitannut, vaan hän veti hitaasti boksereitani alaspäin. Siistitty karvoitukseni alkoi näkyä ja kohta näkyi myös peniksen vartta. Seisokki oli niin kova, että Mira joutui nostamaan housuja poispäin minusta, ettei minuun sattuisi.

Tämän tehtyään penis ponnahti pystyyn Miran kasvojen eteen, jolloin hän päästi yllättyneen ynähdyksen. Sihahdin häntä olemaan hiljempaa, etteivät muut kuulisi. Mutta nämä Miran sanat kuultuani aloin pohtia, josko hän olisikin neitsyt. Vai oliko mahdollisilla entisillä ollut sitten pienemmät kullit?

No, eihän tuo minua haitannut. Miran kädet olivat vielä boksereissa kiinni, jotka hän nyt veti kokonaan alas. Olimme molemmat nyt kokonaan alasti. Ajatus sai kehoni kihelmöimään jännityksestä. Tottelin tyttöäni ja istuuduin hänen viereensä. Suudellessamme Mira kaatoi vuorostaan minut sängylle makaamaan ja siirtyi itse jalkopäähäni. Hänen tarratessaan vihdoin kivikovana seisovasta kalustani kiinni olisin voinut tulla vaikka siihen paikkaan.

Onneksi sentään en, mutta Miran kosketus tuntui taivaalliselta. Olin halunnut sitä niin pitkään. Miran hivuttautuessa päällään lähemmäs kulliani nappasin tyynyn pääni alle ja valmistauduin johonkin taivaalliseen kokemukseen. Tunsin Miran hengityksen terskaani vasten. Mieleni teki komentaa hänet ottamaan se heti suuhunsa, mutta annoin Miran edetä omaan tahtiinsa. Saattoihan tämä tosiaan olla hänen ensimmäinen kertansa tai ainakin ensimmäinen suihinotto, jos ei muuta.

Yhtäkkiä tunsin kostean kielen lipaisun terskallani. Penikseni värähti tahtomattani, ja odotin vain uutta käsittelyä. Nyt Mira uskaltautui ottamaan terskani hänen huultensa väliin, mikä sekin jo tuntui uskomattomalta. En ollut edes masturboinut pitkiin aikoihin — ainakaan muistaakseni — joten en välttämättä kestäisi kovin pitkää käsittelyä. Mira pyöräytti kieltään terskani ympärillä ja painoi sitten päänsä alaspäin ottaen suuren osan kullistani hänen suuhunsa.

Se oli täysin uskomatonta. Vaikkei hän tehnyt vielä mitään, se tuntui valtavan hyvältä. Kohta Mira aloitti varovaisen ylösalas-liikkeen päällään. Hän painoi yhä kädellään esinahkaani alaspäin, joka alkoi sattua hieman, joten siirsin kädelläni hänen kätensä pois.

Mira ei ehtinyt jatkaa kauaakaan, kun tunsin jo orgasmin lähestyvän. Ohjasin hänen päänsä pois, menin hänen päälleen makaamaan ja suutelin. Oikealla kädellä hapuilin laukkuani ja sen taskua, jossa kondomit olivat. Hetken päästä löysin paketin ja revin sieltä yhden. Otin kondomin Miran näkyville ja katsoin häntä silmiin.

Hän nyökkäsi ja asettautui sängylle selälleen. Avasin paketin ja rullasin nopeasti viileän kondomin päälle. Tulin Miran päälle makaamaan ja ohjasin penikseni hänen häpyhuulilleen.

Mira oli onneksi kostea, joten kuivuus tuskin olisi ongelma. Painoin itseäni hitaasti sisään. Tunsin terskani olevan jo sisässä, kun Mira päästi varovaisen ynähdyksen. Hän pyysi kuitenkin jatkamaan ja sen tein mielelläni. Kun sain koko varren Miraan, odotin hetken, että hänen paikkansa tottuisivat uuteen vieraaseen. Olimme lähetyssaarnaajassa, ja aloitin hitaan edestakaisen liikkeen.

Kiihdytin varovaisesti tahtiani, kun huomasin, ettei Miraan sattunut enää. Annoin hänelle suukon ja jatkoin toimiani. Itse en ollut mitenkään erikoinen puhelija aktin aikana. Tunnen itseni hölmöksi, jos alan sanoa satunnaisia latteuksia. Vaikkei vauhti ollut vielä kovin nopeaa, kavahdin noita sanoja. Helppohan se on siinä käskeä, kun itse makaa kuin lahna. En kuitenkaan antanut sen latistaa mieltäni, vaan aloin naida entistä nopeammin.

Oikeastaan ainoa syy, miksi en olisi halunnut kiihdyttää tahtia, oli se, että näin nopealla liikkeellä saisin oman orgasmini melko nopeasti. Nyt olin saanut varmistuksen aiemmin pohtimaani asiaan. Mira todella oli kireähkön tuntuinen, mutta se ei haitannut ollenkaan, päinvastoin.

Kuitenkaan näin nopeatahtinen rakastelu ei näyttänyt satuttavan häntä. Rakastelu… Täytyykö rakastaa rakastellakseen? Tunsin olevani melko lähellä omaa huippuani ja huomautin asiasta. Ehdotin tahdin hiljentämistä, mutta tämä ei näyttänyt olevan vaihtoehto. Vatsalihakseni alkoivat hiljalleen puutua nopeatahtisesta lantion heiluttamisesta. Yhtäkkiä Mira siirsi oman kätensä naintivyöhykkeelle.

Tunsin peniksessäni jotain värinää ja ymmärsin Miran hierovan klitoristaan. Aloimme molemmat olla melko hikisiä, mutta onneksi aktin huippu häämötti edessä. Tunsin tutun kihelmöinnin ja jännityksen kohoavan peniksessäni. Olin aivan huipussa, mutta puristin itsestäni viimeisiä mehuja irti.

Heilutin lantiotani niin nopeasti, että sekosin välillä rytmissä, kun lihakseni eivät pysyneet mieleni tahdissa. Kihelmöinti peniksessäni yltyi entisestään Miran yhä masturboidessa itseään.

Hetken kuluttua tunsin paineen purkautuvan ja hyvänolon valtaavan kehoni. Elimeni sykki Miran sisällä vapauttaen suuriksi määriksi kertyneen valkoisen nesteen. Jatkoin yhä Miran naintia, joskin hitaammalla liikkeellä. Vain hetkeä myöhemmin Miran ruumis alkoi väristä taas ja hänen vatsalihaksensa jännittyivät kropan kaartuessa lievälle mutkalle.

Mira päästi katkonaisen huokauksen suustaan, lopetti itsensä hieromisen ja valahti sängylle. Hetken makailtuamme päällekkäin vetäydyin varovaisesti Mirasta. Solmittuani kondomin solmulle ja vedettyäni sen vessanpöntöstä alas palasin huoneeseeni, jossa Mira oli jo pukeutunut. Hän makasi sängyllä, täysin unessa. Kömmin varovaisesti hänen viereensä ja vedin peiton yllemme.

Mira makasi kyljellään selkä minuun päin, joten kietaisin käteni hänen ympäri. Hetken päästä nukahdin hymyillen.

Aamulla heräsin pahaan oloon ja päänsärkyyn. Hengitin raskaasti ja painoin otsaani kädellä. Yhtäkkiä muistin yön tapahtumat, mutta Mira ei ollut enää vieressäni. Ihme, etten ollut herännyt kirkkaaseen auringonpaisteeseen, joka tulvi huoneeseen.

Puin päälleni hitain liikkein. Olo ei ollut mitä parhain, mutta ei mitenkään kovin huono. Loppujen lopuksi en ollut juonut niin paljoa eilen. Huoneessa oli lämmin ja tunkkainen ilma, joten avasin ikkunan. Sieltä tulvahtanut raikas, viileä ilma oli kuin parasta lääkettä huonoon oloon. Laitettuani deodoranttia ja tarkastettuani hieman hiuksieni ja vaatteiden kunnon lähdin alakertaan. Olohuoneessa ei ollut ketään.

Keittiössä istui teekuppien äärellä nuoremmat naiset. Anna tervehti minua iloisesti, vaikka näytinkin varmasti koomaiselta. En mä sitä tarkottanu. Näytät siis ihan hyvältä. Punainen väri kohosi nopeasti nuoren tytön kasvoille. Anna meni hääräämään tiskipöydälle. Itse nojasin otsa pöytää vasten. Ulkona oli kaunis ilma. Toivottavasti en ihan heti joutuisi samaan tilaan Miran kanssa. En ollut ollenkaan varma, millä fiiliksillä hän olisi liikkeessä.

Hän ojensi minulle teekupin. Kiittäessäni katsoin häntä suoraan silmiin ja hymyilin. Pian Anna kuitenkin käänsi ujostuksissaan katseensa pois. Kävelin ulos, missä muut istuivatkin jo laiturilla. Vuoropäin koko porukka makasi laiturilla, jalat vedessä. Kaikki olivat aivan kiinni toisissaan. Mira tökkäsi häntä kyynärpäällä kylkeen.

Istuuduin teekuppi kädessä laiturille. Paha olo kulki aaltoina lävitseni. Välillä oli hyvä olla, välillä ei. Nuokuin silmät kiinni ja maistelin teetäni.

Kuuma juoma ei oikein maittanut näin lämpimällä ilmalla. Aurinko paistoi taivaalta ja ilma oli melko tyyni. Taivaanrannassa näkyi paljon pilviä. Tytöillä oli bikinit yllään, jolloin vilkaisin sivusilmällä tyttöjen muodot. Molemmilla oli samankokoisilta näyttävät rinnat. Ehkäpä B, mutta mitäpä minä miehenä niistä tietäisin sen enempää.

Ne olivat kuitenkin juuri sopivan pienet — tai isot, riippuu miten ajattelee, niin pienirakenteisille tytöille. Annalla oli kaunis vartalo. Lantio ei ollut erityisen leveä, sillä se näytti olevan kapeampi kuin omani. Hänen tummahiuksisella kaverillaan Sonjalla sen sijaan oli muutaman tuuman leveämpi lantio, joka sai hänet näyttämään naisellisemmalta. Annalla oli yllään värikkäät, keltapunavalkoiset bikinit, kun Sonjalla oli mustat bikinit päällään. Katselimme, kun työt lähtivät rannasta soutelemaan muovisilla airoilla eteenpäin.

Pelastusliivejä ei ollut, mutta toivottavasti niitä ei tultaisi tarvitsemaan. Me lähdetään varmaan käymään tässä kaupassa. Pienen tuokion lehmävitsejä kerrottuamme menimme sisälle. Kömmin sohvalle katsomaan televisiota makuuasentoon, kun muut valmistautuivat lähtemään kaupoille.

Pyysin Tommia laittamaan saunan palamaan. Oli hämärää, eivätkä sähköt toimineet. Jääkaappi piippasi säännöllisin väliajoin. Kello oli vasta varttia vaille kaksi, joten olin nukkunut maksimissaan ehkä 45 minuuttia.

Ulkona välähti, ja hetken päästä kuului uusi jyrinä. Hiljalleen kiihtyvä sade alkoi nakuttaa talon kattoa. Muistaessani tyttöjen souturetken jätin kännykkäni pöydälle ja juoksin paljain jaloin laiturille.

Soutuvenettä ei näkynyt maalla, joten tähyilin laiturilla järvelle. Tihenevä sade piiskasi ihoani, mutta en nähnyt järvellä ketään. Tytöt olivat varmaankin sateensuojassa jossakin rannalla. Olin aivan litimärkä, kun lopulta lähdin sisälle. Kylmissäni muistin saunan, jonka Tommi oli toivottavasti laittanut päälle. Riisuin vaatteeni ja heitin ne tuolille muiden vaatteiden viereen. Tytöt olivat varmaan vaihtaneet vaatteensa saunassa, ennen kuin lähtivät järvelle. Vilkaisin ohimennen ulos, jossa sade hakkasi maata.

Avasin saunan oven, heitin muutaman puun saunan pesään ja kömmin lauteille. Käperryin lämmittelemään pimeään saunan nurkkaan. Koska sähköt eivät toimineet, ainoa valo kajasti pienestä saunaikkunasta sekä lasi-ikkunaisesta kiuasluukusta. En heittänyt kovin paljoa löylyä. Pidin vain lämmintä, kosteaa ilmaa yllä.

Vaikka varsinaista krapulaa ei enää ollut, en uskonut liian saunomisen tekevän kovin hyvää. Yhtäkkiä kuulin äänen, joka sai sydämeni välittömästi sykkimään hermostuksesta. Joku avasi saunan eteisen oven. Hetken päästä Anna avasi saunan oven ja hätkähti minut näkiessään.

Anna epäröi hetken, mutta asteli sitten lauteiden toiseen päähän. Ujo hiljaisuus laskeutui huoneeseen. Pimeästä nurkkauksestani vilkuilin välillä sivusilmällä tulenloimun antamaa kuvaa Annasta. Vilpittömät aikeeni poljettiin maahan, kun levossa ollut vehkeeni aloitti hiljaisen nousun. Yritin saada mieleni pois asiasta. Tultiin tossa parikymmentä minuuttia sitten takaisin, kun alko tuulee tuolla järvellä.

Katsoin, kun Anna asteli lauteet alas ja alkoi irrottaa bikinien yläosaansa. Aioin siristää silmiäni hetken päästä, kun kuulisin hänen ottavan alaosankin pois. Vaikka osasin odottaa jotain tällaista lausetta, sydämeni taisi silti jättää yhden lyönnin väliin. Anna kaatoi itsensä päälle vettä äänestä päätellen. Ottiko hän alaosaa pois? Korjasin istuma-asentoani, kun varpaani osui johonkin pehmeään. Silmäni rävähtivät auki kuin refleksistä. Anna oli hieman kumartuneena haarovälini korkeudella.

Tuijotin suoraan häntä silmiin. Seuraavaksi rekisteröin nuoren naisen paljaana olevat pienehköt rinnat. Saatuaan itsensä takaisin kokoon Anna peitti nopeasti rintansa ja kääntyi poispäin. Se oli vaan jonkinsortin reaktio, kun mun jalka osu suhun. Kuulin Annan nyyhkyttävän hiljaa. Mä taidan mennä pois, niin saat peseytyä rauhassa. Enhän mä voi näillä kilpailla mitenkään niitä vastaan! Tytöllä oli ilmeisesti melko huono itsetunto. Puheenaihe sai minut hieman vaivautuneeksi. Sä oot nuori vielä ja sun tissit kasvaa kyllä vielä.

Eikä se ainakaan minua mitenkään haittaisi, vaikkei kasvaisikaan. Älä nyt ihmeessä ota stressiä niistä. Jotkut ihmiset ehkä rakastavat jättimäisiä meloneja, mutta en minä ainakaan. Mulle on täysin yhdentekevää, minkä kokoiset tissit kelläkin on. Jos ne sopii henkilön muuhun kroppaan, niin ne on juuri täydelliset hänelle.

Olo tuntui hieman kuin olisin terveydenhoitaja yläasteella. Kiedoin varovasti toisen käteni hänen selälleen ja toisen pään tueksi. Tuntiessani Annan rinnat minun kehoani vasten veltostunut kaluni aloitti uuden nousun. Kohta se jo painoi Annan bikinien alaosaa vasten. Kuulimme auton kaartavan pihaan. Tämän jälkeen hän perääntyi hieman, vilkaisi lähes täydessä erektiossa olevaa penistäni ja lähti pois saunasta.

Hölmistyneenä tapahtumista jäin saunaan pesemään itseäni. Alaosatonta Annaa en päässyt näkemään, mutta juuri nyt se ei haitannut yhtään. Peseydyttyäni kiedoin pyyhkeen itseni ympärille ja nappasin vaatteet kainaloon. Astuessani ulos saunasta näin tutun poppoon keittiössä laittamassa astioita jääkaappiin.

Tunteeni olivat aivan sekaisin, enkä pystynyt käsittämään eilisen ja tämän päivän tapahtumia. Pettymys alkoi kalvaa sisuksiani, kun mietin, etten ehkä koskaan näkisi alastonta Annaa. Tulevaisuus kuitenkin tulisi osoittamaan minun olleen hyvin väärässä….

Tagit heteroseksiä iso kyrpä iso mulkku Isokaluinen mies isomunainen kauniit häpyhuulet Kiimainen teinityttö kireä pillu Kireä pillunreikä laueta laueta sisälle Nuori naisenalku orgasmi Pillun masturbointi Raju orgasmi romanttinen suuseksiä.

Nojauduin miestäni Alexia vasten ja keskityin miettimään päivän tapahtumia. Tunsin jonkun tönivän olkapäätäni, joten avasin hitaasti silmät ja näin tönijän olevan valkoisiin …. Hienosti kirjoitettu ja hyvin realistisen oloista elämää. Alkutarina on tosin pitkä, mutta pidänkin sellaisista joissa on tuota flirttailua jne.

Kieltämättä haaveilin kuulevani jotain myös Annan tai Sonjan kanssa, ja mukavampi ois jos ne olisivat sen 16v jo. En tiedä oletko kirjoittanut johonkin jatkoa, mutta mielellään jatkoa lukisin. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Sun kyrpä on niin iso. Eihän se voi mahtua millään mun tiukkaan pilluun sanoi Mira ääni kiimasta väristen. Sun mulkku on niin iso helmikuu 7, Romanssi 1 Kommentti 38, Näyttöä.

Sun mulkku on niin iso: Miran C-luokan rintoihin tarvitaan jo enemmän ammattiopetusta, sillä ne vaativat enemmän käsittelytaitoa… Mira on myös hyvin nätti tyttö muutenkin. Kenes autoon mä heitän nää? Mahtuuko nää kaikki sinne? Käydäänkö me nyt kaupassa vai vasta siellä? Selailin oluthyllykköjä, kun Jenna kysyi yhtäkkiä olkani takaa, mitä etsin. Vain Anna ja Sonja olivat paikalla. Meinaan ku sulla on se El Navigátorékin sielä kyydissäs. Onko matkajuomat jo pakattu autoon? Ollaan ihan just perillä, niin piti herättää teidät!

Mites ois sauna tänään? Jos mä meen laittaa saunaa, niin meneekö joku laittaa grilliä? Nousin ylös tuolista ja lähdin kohti saunaa. Tuolta tulee joku strippari! Oliko tässä jossain polttopuita? Annoin suudelman oikealle hauikselleni ja sanoin: Olin juuri astumassa saunan ovesta sisään, kun huomasin Annan olevani edessä. Olikos teillä mitään juotavaa mukana? Aattelin vaan, että voitte te multa muutaman oluen ottaa, jos tykkäätte.

Ei nyt vielä ainakaan. Käy ihan hyvin, että me käydään ensin. Mitä sä yritit ottaa tuolta hyllyltä? Toi on vanha juttu!

Sitähän se Mira toivookin! Nousimme ylös, ja seistessäni huomasin maailman heiluvan hieman silmissäni. Menimme saunahuoneeseen, joka oli onneksemme vielä hieman lämmin.

Hän kai oletti minun yrittävän riisua häntä. Mulla ei oo alla mitään kovin peittäviä rintsikoita. Saat tän mun hupparin päälles. Jonkin ajan kuluttua talon nuorimmat tytöt kantoivat täytettyä kumivenettä laiturille. En tiedä edes, kuulivatko he. Meillä oli vähän riitaa. Täällä kun on aika hämärääkin. Mutta silmät silti kiinni. Mä aion katsoa, että sä pidät ne kiinni.

En ollut varma, mitä hän tarkoitti. Ei tää nyt ihan itkemisen asia kai ole? Edellinen Täytin Marian pillun spermalla. Seuraava Eka kerta isäni kanssa. Jesse tammikuu 1, Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.