10/01/2018 Sari Sandage   0Comment

voimakas orgasmi liian nopea laukeaminen

Kuuluuko teidän seksiinne eri asennot? Onko seksinne yhdyntäkeskeistä, vai oletteko halukkaita tuottamaan toiselle nautintoa muillakin tavoilla? Näitä kysymyksiä kannattaa pohtia enemmän kuin sitä, että orgasmi tulee liian nopeasti. Et myöskään tuo esiin sitä, että mitäpä jos tyydyttämistäsi jatkettaisiin, niin laukeatko uudelleen?

Mainos Teksti jatkuu alla. RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. Riina Kairulahti, 45, pääsi eroon jatkuvista. Hankolainen Riina Kairulahti joutui syömään päivittäin särkylääkkeitä koviin kipuihinsa. Nyt hänen vointinsa on erittäin hyvä. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Uudenlaisia palveluita myyvät jahtaavat sinua.

Lakialoite poistaisi maksuhäiriö­merkinnät velat maksaneilta — yli sata kansanedustajaa allekirjoitti. Miten hallitus saattoi valmistella vastinetta 6 viikkoa, jos lausunto on 2 viikkoa vanha? Teemu Selänne tekee surutyötä opettamalla maalintekoa Espoossa: Älä koskaan tapa hämähäkkiä!

Asiantuntija kertoo, miksi pitkäjalkaiset kannattaa suosiolla jättää rauhaan. Suomalaisseuroille arvotaan tiistaina ja keskiviikkona vastustajat eurocupeihin — katso arvontakorit. Justin Bieber on kuin suomalainen juhannusmies! Supertähden tyylit voi kopioida suoraan mökille. Miksi minulle tulee pissahätä seksin aikana? Miten kerron miehelle, mistä nautin seksissä? Seksi on nyt upeaa — olisiko pitänyt erota aiemmin? Myös erilaiset vammat ja sairaudet voivat aiheuttaa tämän tilan.

Tavallisimpia syitä ovat kirurgiset toimenpiteet, diabeettinen neuropatia, lääkkeet ja rakon kaulan synnynnäiset viat. Oire ilmenee siemensyöksyn puuttumisena ja hedelmättömyytenä.

Potilaat puhuvat "kuivista orgasmeista". Lääkehoito on ensisijaisena hoitomuotona. Rakon kaulan korjausleikkauksia käytetään myös joskus retrogradisen siemensyöksyn hoitoon.

Kivuliaassa siemensyöksyssä kipu ilmaantuu ennen ejakulaatiota, sen aikana tai heti sen jälkeen. Kipua esiintyy virtsaputkessa, muualla siittimessä, lantionpohjan, etenkin välilihan alueella tai joissakin tapauksissa päänalueella orgasmipäänsärky.

Orgasmikivun syynä on hyvänlaatuisia verenkierrollisia muutoksia tai voimakkaan lihasjännityksen aiheuttamaa ärsytystä takaraivon lihaksissa. Anejakulaatio on siemensyöksyn puuttumista kokonaan orgasmista huolimatta. Siemensyöksyä ei tapahdu myöskään rakkoon. Anejakulaatiota ilmenee esimerkiksi diabeteksen, MS-taudin ja selkäydinvamman yhteydessä. Anorgastiseen ejakulaatioon ei liity orgastista kokemusta. Syytä anorgastiseen ejakulaatioon ei tunneta, mutta sen oletetaan johtuvan neurologisista ja psykiatrisista syistä.

Virtanen , Lukkarinen Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä, Erektion ja ejakulaation häiriöt. Duodecim, - Dapoksetiini — lääke ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Electronic Journal of Human Sexuality. Kolme yleisintä häiriötä ovat: Estynyt tai viivästynyt siemensyöksy Taaksepäin suuntautunut siemensyöksy Virtanen Ennenaikainen herkkä siemensyöksy Määritelmä primaari: Elinikäisesssä ennenaikaisessa siemensyöksyssä 1.

Piha Sekundaarissa muodossa mukana on todennäköisesti myös mainittu serotoniinijärjestelmä, mutta tunnetaan joitakin sairauksia jotka, voivat aiheuttaa nopeutunutta siemensyöksyä. Ennenaikaisen siemensyöksyn hoitomenetelmät Psykologiset hoitomenetelmät seksuaalineuvonta ja -terapia Tavoittteena on vahvistaa seksuaalista itseluottamusta, vähentää suorituspaineita, ratkoa parisuhderistiriitoja ja parantaa parin keskinäistä kommunikaatiota.

Mikäli ennenaikainen siemensyöksy on seurausta parisuhdeongelmista, pariterapeuttiset menetelmät ovat aiheellisia. Start-Stop — menetelmän ensimmäisessä vaiheessa potilas stimuloi itse penistä lähelle orgasmia lopettaen juuri ennen laukeamista. Yhdistettynä psykologinen hoito ja lääkehoito Piha a, Virtanen , ks. Estynyt tai viivästynyt siemensyöksy Orgasmi ja siemensyöksy ovat fysiologisesti kaksi erillistä tapahtumaa, vaikka ne lähes aina ilmenevät yhtä aikaa.

Lievässä muodossa potilas voi joskus ja joissakin olosuhteissa saavuttaa yhdynnässä siemensyöksyn. Kohtalaisen vaikeassa muodossa mies voi saada siemensyöksyn muun henkilön läsnä ollessa, mutta ei yhdynnässä, vaan esim. Vaikeassa muodossa mies voi saavuttaa siemensyöksyn vain yksin ollessaan. Vaikeimmassa muodossa potilas ei ole koskaan saanut siemensyöksyä millään keinoin.

. Vierailija: "Mitä tehdä nopeasti laukeavalle miehelle? olisi ihana ehtiä itsekkin Jos tähän nettiartikkeliin on luottamista, erittäin voimakkaalla pc-lihaksella mies voi Kun orgasmi alkaa lähestyy ja sinä puristat, mies ei aloitakaan hirvittävää. Jos miehen siemensyöksy on nopea eikä hoito tehoa, hyvä keino molempien Häiriön tavallisin muoto on sellainen, että mies ei pysty laukeamaan yhdynnässä Mies voi saada siemensyöksyn ilman orgasmia ja päinvastoin. Monet kuitenkin tottuvat pornovideoiden voimakkaaseen stimulaatioon. . Liian korkea syke?. Vai onko ongelma nyt se, että mies tulee liian nopeasti, etkä ehdi tajuamaan sitä ajoissa, hetkeksi silloin kun minä tulin, koska sain niin voimakkaita orgasmeja. Eksällä meni laukeamisesta tyyliin pari sekuntia että yhdyntä olisi ollut ihan. Voimakas orgasmi liian nopea laukeaminen

Päinvastoin tilanne voi iän myötä pahentua. Määritelmässä mainittu "noin minuutissa" on todella "noin". Jos latenssi on esim 1 min 45 s, voidaan puhua "noin" minuutista. Olennaisia on myös muut määritelmässä mainitut seikat.

Ennenaikaisen siemensyöksyn tyypeistä elinikäinen on selvästi yleisin. Vaiva on turhauttava, koska usein nuorena pariskunta ajattelee, että kokemuksen ja iän karttuessa mies oppisi hallitsemaan siemensyöksyä. Kun näin ei käykään ja vaiva jatkuu aina vain, seksi parisuhteessa usein harvenee tai jopa loppuu kokonaan.

Tätä tilaa ei pidetä varsinaisena seksuaalihäiriönä vaan normaalina vaihteluna. Siemesyöksyn tahdonalainen kontrollointi voi olla huono tai puuttua kokonaan. Kyseessä ei ole varsinainen seksuaalihäiriö. Tilanne vaatii seksuaalineuvontaa ja oikean informaation antamista. Siemensyöksyn säätely tapahtuu keskushermostotasolla aivoissa, aivorungossa ja selkäytimessä. Ejakulaatio jaetaan kahteen vaiheeseen: Emissiovaiheessa siemenneste siirtyy siemenjohtimista, eturauhasesta ja rakkularauhasista virtsaputken takaosaan ja samanaikaisesti virtsarakon sisempi sulkijalihas supistuu.

Expulsiovaihe seuraa välittömästi emissiovaihetta. Tällöin siemenneste siirtyy lantionpohjalihasten voimakkaiden supistusten seurauksena virtsaputkea pitkin ulos siittimestä. Tähän liittyy myös voimakas mielihyvän tunne eli orgasmituntemus. Ejakulaatiota välittää keskushermostossa serotoniini- ja dopamiinivälitteiset järjestelmät. Tiedetään, että serotoniinpitoisuuden nousu aivojen tietyillä alueilla estää ejakulaatiota.

Näyttöä serotoniinin merkityksestä on saatu etenkin rottakokeilla, mutta viime aikoina myös ihmisillä. Myös kliininen kokemus ns. Ennenaikainen siemensyöksy on miehen yleisin seksuaalinen toimintahäiriö ja se on tunnettu seksuaalihäiriöinä yli vuotta. Esiintyvyysluvut vaihtelevat erittäin paljon kirjallisuudessa. Tämä johtuu siitä, että diagnostiset kriteerit ovat vaihdelleet tutkimuksesta toiseen.

Nämä luvut perustuvat kuitenkin vanhentuneisiin määritelmiin ja suhteellisen pieniin tutkimusaineistoihin.

Lisäksi näissä tutkimuksissa ei ole eroteltu vaivan eri alatyyppejä. Vuodesta alkaen on tehty tarkempia tutkimuksia ja tutkimuksissa on käytetty huolellisempia määritelmiä.

Ennenaikaisen siemensyöksyn syy on edelleen suurelta osin tuntematon. Siihen vaikuttavat perinnölliset, biologiset ja psyykkiset tekijät. Serotoniini on tärkein siemensyöksyrefleksiä välittävä välittäjäaine ja sen säätelyn poikkeavuus voi mukana asiassa. Myös muut välittäjäaineet, kuten dopamiini ja oksitosiini vaikuttavat siemensyöksyyn. Viime vuosina perinnöllisten tekijöiden osuutta on tutkittu ja niillä voi olla vaikusta vaivan esiintymiseen.

Tämän syistä tiedetään varsin vähän. Seuraavassa on esitelty sekä psykologisia että elimellisiä teorioita. Psykoanalyyttiset teoriat olivat vallalla luvulta luvulle.

Ennenaikainen siemensyöksy nähtiin myös psykosomaattisena häiriönä, jossa psyykkiset ongelmat vaikuttavat sukuelinten toimintaan. Näiden toiminnan ajatellaan olevan heikkoa miehillä, joilla on liian nopea siemensyöksy.

Näistä teorioista ei ole pätevää tutkimusnäyttöä. Käyttäytymistieteellinen teoria oli vallalla luvulta luvun lopulle. Yksi teoria selittää vaivan alkusyyksi ensimmäisen yhdynnän kokemuksia. Tällekään teorialle ei ole kyetty osoittamaan kunnollista tutkimustietoon perustuvaa vahvistusta. Seksuaalisen viriämisen teoriassa esitetään, että vaivan syynä on puuttuva tietoisuus seksuaalisen viriämisen tasosta ja orgasmia edeltävistä tuntemuksista.

Tämä tietoisuuden puute estää miestä kontrolloimasta siemensyöksyä. Elimelliset eli orgaaniset teoriat. Tästä alkoi vilkas tutkimustyö, jonka seurauksena ennenaikaista siemensyöksyä pidetään nykyään etiologialtaan lähinnä elimellisenä, mutta johon vaikuttavat myös erilaiset psykologiset tekijät.

Elimellisiä teorioita ovat peniksen tuntoaistin yliherkkyys, yliherkkä siemensyöksyrefleksikaari, perinnölliset tekijät ja keskushermoston serotoniinijärjestelmän muuttunut herkkyys. Turkulainen psykologi Patrick Jern julkaisi väitöskirjansa, jossa hän kaksostutkimusten avulla selvitti perimän osuutta ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Tämä tukee vahvasti ajatusta siitä, että ennenaikaisen siemensyöksyn taustalla ovat suurelta osin biologiset syyt.

Niin ikään tuoreissa geenitutkimuksissa on paikallisettu geenejä, joilla on merkitystä ilmiöön. Hankittu ennenaikainen siemensyöksy voi johtua urologisista syistä eturauhastulehdus , erektiohäiriöstä,  psykologisista syistä esim. Eräät lääkeaineet voivat vaikuttaa siemensyöksyyn. Ennenaikainen siemensyöksy vaikuttaa haitallisesti miehen ja naisen seksuaaliseen tyytyväisyyteen ja parisuhteeseen. Nuorempana mies pystyy joskus kompensoimaan tilannetta siten, että uusi yhdyntä aloitetaan heti ensimmäisen siemensyöksyn jälkeen.

Joskus sitten tämä toinen kerta kestää pidempään, mutta ei suinkaan aina. Iän karttuessa uuteen yhdyntään ryhtyminen tulee fysiologisen vanhenemisen vuoksi yhä vaikeammaksi ja yli vuotiailla ei käytännössä enää ole kykyä kahteen peräkkäiseen yhdyntään. Ennenaikaisen siemensyöksyn merkityksestä sekä miehen että naisen seksuaalisuudelle on julkaistu useita tutkimuksia.

Yhteistä on, että vaiva vaikuttaa hyvin negatiivisesti molempien seksuaaliseen itsetuntoon, yhdyntöjen laatuun, seksuaaliseen tyytyväisyyteen, parisuhteeseen ja elämänlaatuun. Esimerkiksi naisten orgasmihäiriöt ja heikentynyt motivaatio yhdyntöihin ovat vahvassa yhteydessä miehen liian nopeaan siemensyöksyyn. Miehillä taas vaivaan liittyy ajan mittaan usein erektiohäiriöitä, jotka ovat vaivan aiheuttaman psyykkisen turhautumisen aiheuttamia. Tyypillinen tapahtumien kulku on sellainen, että nuorena sekä mies että nainen ovat toivoneet ja uskoneet, että mies kyllä oppii ajan myötä hallitsemaan siemensyöksyään.

Aikaa kuluu 5 vuotta, 10 vuotta ja 15 vuotta, ja tilanne vain pysyy samana. Tässä vaiheessa, useimmiten keski-iässä, naisen seksuaalinen halukkuus on vähentynyt tai jopa hävinnyt kokonaan. Miehen epävarmuus ja romahtanut seksuaalinen itsetunto on johtanut erektio-ongelmiin.

Yhdynnät eivät ole tyydyttäviä kummallekaan. Molemmin puolin seksiä on ruvettu välttelemään jatkuvien turhautumisten seurauksena. Useimmiten vastaanotolle tulevan miehen parisuhteessa seksi on vähentynyt minimiin ja joskus loppunut kokonaan.

Ei ole harvinaista, että tilanne on johtanut uskottomuuteen ja parisuhteiden kariutumiseen. Erääseen tutkimukseen osallistui paria ja siinä selvitettiin sekä miehen että naisen mielipiteitä yhdynnästä.

Pareista kärsi ennenaikaisesta siemensyöksystä ja kuului kontrolliryhmään. Tarkastelun kohteena olivat siemensyöksyn hallinta, tyytyväisyys yhdyntään, henkilökohtainen haitta ja parisuhteeseen kohdistuva haitta, jotka luokiteltiin 5-portaisella asteikolla, sekä mielipide ennenaikaisen siemensyöksyn vaikeusasteesta 4-portainen asteikko. Eräässä tutkimuksessa Burri ym oli mukana naista kolmesta eri maasta. Heidän kumppaninaan oli mies, jolla oli ennenaikainen siemensyöksy.

Yleisin syy, miksi he kärsivät tiilanteesta oli se, että he kokivat miehen keskittyvän vain suoritukseen eli siemensyöksyn hallintaan eikä naiseen itseensä. Toiseksi yleisin syy tyytymättömyyteen oli yhdynnän lyhyt kesto ja vasta kolmannella sijalla oli koettu kontrollin puute.

Oman kliinisen kokemukseni mukaan ennenaikainen siemensyöksy on sekä miehelle että naiselle vaikeampi hyväksyä ja ymmärtää kuin erektiohäiriö. Erektiohäiriön syy on useimmiten hyvin konkreettinen, esimerkiksi diabetes tai verenpainetauti. Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivät miehet sen sijaan ovat useimmiten varsin terveitä ja syytä vaivaan on vaikea ymmärtää.

Lisäksi aiheesta ei ole puhuttu julkisuudessa juuri lainkaan. Aihe on vieläkin suurelta osin tabu. Erilaisia psykoterapeuttisia hoitotapoja on kokeiltu siitä alkaen, kun psykoanalyyttiset teoriat ennenaikaisen siemensyöksyn synnyssä saavuttivat suosiota.

On näyttöä siitä, että psykoterapian avulla osa potilaista saa merkittävää apua, mutta eri psykoterapiamenetelmien tehoa ei ole kuitenkaan arvioitu kontrolloiduissa tutkimusasetelmissa. Omien kokemuksieni perusteella on todennäköistä, että melko harva mies, joka hakee apua ennenaikaiseen siemensyöksyyn, tarvitsee pitkäjänteistä psykoterapiaa tai on edes halukas siihen.

Mikäli perinteistä psykoterapiaa käytetään hoitona, tai hoidon osana, sen päämääränä on vahvistaa seksuaalista itseluottamusta, vähentää suorituspaineita, ratkoa parisuhderistiriitoja ja parantaa parin keskinäistä kommunikaatiota. Mikäli ennenaikainen siemensyöksy on seurausta parisuhdeongelmista, pariterapeuttiset menetelmät ovat tietenkin aiheellisia.

Käyttäytymisterapeuttisilla menetelmillä on raportoitu saadun hyviä lyhytaikaisia tuloksia, mutta pitkäaikaistulokset ovat huonoja. Start-Stop — menetelmän ensimmäisessä vaiheessa potilas stimuloi itse penistä lähelle orgasmia lopettaen juuri ennen laukeamista.

Tämä toistetaan ainakin neljä kertaa, kunnes stimulaatio johtaa orgasmiin. Tavoitteena on pidentää vähä vähältä stimulaatioaikaa. Tämä toistetaan vähintään kolme kertaa viikossa. Toinen vaihe on samanlainen, mutta stimulaation suorittaa kumppani. Seuraavassa vaiheessa nainen istuu hajareisin miehen päälle ohjaten peniksen emättimeen, mutta minkäänlaisia yhdyntäliikkeitä ei suoriteta. Pariskunta on tässä asennossa yhä pidempiä aikoja ja mies oppii nauttimaan sisälläolon tunteesta.

Seuraavaksi nainen aloittaa varovaiset yhdyntäliikkeet, kunnes mies kehottaa lopettamaan juuri ennen laukeamista. Nainen kokeilee yhdyntäliikkeitä erilaisilla nopeuksilla ja erilaisilla syvyyksillä. Mies oppi tunnistamaan liikaa stimuloivat liikkeet. Nainen lopettaa liikkeet juuri ennen siemensyöksyä. Prosessi toistetaan ainakin neljä kertaa, ennen kuin siemensyöksyn annetaan tulla.

Puristustekniikka on samankaltainen kuin start-stop -tekniikka, mutta stimulaation lopettamishetkellä penistä puristetaan muutaman sekunnin ajan voimakkaasti peukalon ja etu- ja keskisormen välissä, siten että peukalo on terskan alapinnalla olevan jänteen frenulum kohdalla ja etu- ja keskisormi terskan tyven päällä. Menetelmän loppuvaiheessa, jossa penis on emättimessä, nainen vetäytyy pois juuri ennen siemensyöksyä ja suorittaa puristuksen, kunnes miehen kiihottuminen lievenee.

Puristuksen tarkoituksena on lieventää kiihotustilaa, mutta joillekin miehille vaikutus on päinvastainen, jolloin tätä menetelmää ei kannata käyttää. Ennen yhdyntää on syytä asettaa kondomi tai huuhdella puudute pois, muuten puudute voi levitä naisen sukuelimiin aiheuttaen puutumista, tunnottomuutta ja jopa anorgasmiaa.

Miehelle paikallispuudute ei aiheuta systeemisivuvaikutuksia, mutta monilla ilmenee paikallista polttelua, tunnottomuutta, ihoärsytystä, kipua ja harvoin lievää erektiohäiriötä.

Paikallispuudutteiden tehosta ja turvallisuudesta on erittäin vähän tutkimuksia. Julkaistun kirjallisuuden perusteella vaikuttaa siltä, että ne ovat kohtalaisen tehokkaita. Erektiohäiriöihin tarkoitettuja PDE5-estäjiä sildenafiili, tadalafiili, vardenafiili on lukuisissa tutkimuksissa kokeiltu myös ennenaikaisen siemensyöksyn hoidossa. Yhteenvetona näistä voi todeta, PDE5-estäjät eivät merkittävästi vaikuta ejakulaatiolatenssiin potilailla, joilla on normaali erektiokyky.

On kuitenkin ilmeistä, että potilailla, joilla on erektiohäiriön aiheuttama ennenaikainen siemensyöksy, PDE5-estäjät ovat hyödyllisiä. Tästä ei kuitenkaan ole hyvää tutkimusnäyttöä. SSRI-lääkkeiden markkinoille tulo luvun alussa mullisti ennenaikaisen siemensyöksyn hoidon. Neljä SSRI-lääkettä — fluoksetiini, paroksetiini, sertraliini ja sitalopraami — on todettu tehokkaiksi.

Lisäksi serotonerginen trisyklinen masennuslääke klomipramiini pidentää tehokkaasti ejakulaatiolatenssia. Kliinisiä lääketutkimuksia näillä lääkkeillä on suoritettu kymmeniä. On huomattava, että ennenaikaista siemensyöksyä ei ole hyväksytty viralliseksi indikaatioksi millekään nyt esiteltävälle lääkkeelle. Ensimmäinen tutkimus suoritettiin paroksetiinilla vuonna Tässä tutkimuksessa todettiin, että paroksetiini pidentää ejakulaatiolatenssia merkittävästi paremmin kuin lumelääke.

Seuraavina vuosina samankaltaisia tuloksia saatiin paroksetiinin lisäksi sertraliinilla, fluoksetiinilla ja klomipramiinilla. SSRI-lääkkeitä ja klomipramiinia voidaan käyttää joko jatkuvana hoitona päivittäin tai vain tarvittaessa. Selvästi paras pidennys ejakulaatiolatenssiin saadaan päivittäin tapahtuvalla annostuksella. Tehokkain lääke näyttäisi olevan päivittäin otettu paroksetiini, jolla on raportoitu saadun kertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin.

Myös muilla SSRI-lääkkeillä ja klomipramiinilla saadaan parhaimmillaan moninkertainen pidennys ejakulaatiolatenssiin kun niitä käytetään päivittäin. Tarvittaessa tapahtuvassa annostelussa lääkeannos otetaan useita tunteja ennen yhdyntää. Näin käytettynä teho on selvästi jatkuvaa annostelua huonompi. SSRI-lääkkeet ovat yleensä hyvin siedettyjä. Jatkuvassa käytössä etenkin hoidon alussa voi esiintyä suun kuivumista, väsymystä, haukottelua, ripulia ja lievää pahoinvointia.

Vain kerta-annoksina otettuna sivuvaikutukset ovat hyvin vähäisiä. Koska ennenaikainen siemensyöksy on yleinen ja sillä on suuri vaikutus miehen ja parisuhteen seksuaaliseen tyytyväisyyteen, on pyritty löytämään tehokas, vain tarvittaessa otettava ja mahdollisimman turvallinen lääke vaivan hoitoon. Dapoksetiini on ultralyhytvaikutteinen SSRI-lääke , joka on kehitetty ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Lääke on saanut Euroopan lääkeviranomaisen hyväksynnän ja ensimmäinen kansallinen myyntilupa myönnettiin Suomessa 5. Dapoksetiini imeytyy nopeasti, maksimipitoisuudet plasmassa saavutetaan 60—80 min kuluessa lääkkeen otosta.

Dapoksetiinin plasmapitoisuudet pienenevät nopeasti huippupitoisuuden saavuttamisen jälkeen. Se mikä asiassa mietityttää on se, että pelkään seksin jäävän tavallaan liian "tylsäksi". Aikaisemmissa suhteissani tämmöistä "ongelmaa" ei todellakaan ollut, vaan saattoi mennä puolikin vuotta ilman yhtäkään orgasmia Nurin kurinen-nainen 29v, neljättä vuotta liitossa RFSU: Ei ole tainnut aiemmin tälle palstalle tulla yhtään kysymystä naiselta, joka haluaisi saada orgasmin hitaammin.

Naisen tai miehenkään jos tyydyttää naisen nopea laukeaminen tuskin tekee seksiä tylsäksi. Kannattaisiko siis asiaa lähestyä niin, että mietitte miten teette seksistänne vaihtelevampaa ilman että seksiin käytettyä aikaa tarvitsee pidentää? Jos alat käyttää ajatuksiasi siihen, kuinka estät itseäsi laukeamasta, jää koko nautinto pian saavuttamatta ja tämänhän toteat itsekin kysymyksessäsi.

Seksiin käytetty aika yhdynnän kesto ei juurikaan vaikuta nautintoon, vaan pikemminkin se,  saavuttaako tyydytyksen ja kokeeko itse seksin hauskaksi, vaihtelevaksi, kuuluuko siihen hellyyttä ja läheisyyttä, millaista on esileikki ja se millaiseksi kumppani arvioi samat asiat. Teidän on hyvä keskustella siitä, millaista seksinne on nyt, ja onko kenties asioita joita siihen toivotaan lisää. Kerro mistä sinä nautit ja kysy samaa mieheltäsi. Kerro mitä kaipaat lisää ja kysy samaa kumppanilta.

Et tuo kysymyksessäsi esiin, että millaista seksinne on. Kuuluuko teidän seksiinne eri asennot? Onko seksinne yhdyntäkeskeistä, vai oletteko halukkaita tuottamaan toiselle nautintoa muillakin tavoilla? Näitä kysymyksiä kannattaa pohtia enemmän kuin sitä, että orgasmi tulee liian nopeasti. Et myöskään tuo esiin sitä, että mitäpä jos tyydyttämistäsi jatkettaisiin, niin laukeatko uudelleen? Mainos Teksti jatkuu alla.

RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta.

Riina Kairulahti, 45, pääsi eroon jatkuvista. Hankolainen Riina Kairulahti joutui syömään päivittäin särkylääkkeitä koviin kipuihinsa. Nyt hänen vointinsa on erittäin hyvä. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Pillua tarjolla pimppi kuumana

SIWA RIIHIMÄKI AUKIOLOAJAT SEXWORK VAASA