13/04/2018 Amina Guilbault   0Comment

chat kipu yhdynnän jälkeen

Kiitos kun vastasit,mietin vaan että miten nämä yhdyntä kivut tulivat laparoskopian jälkeen kun aiemmin ei tälläisia ole ollut? Eihän siinä ole mitään järkeä kun lapsen saanti ollut muutenkin hankalaa niin sitten tulee vielä tälläisia kipuja että hankaloituu tilanne vielä enemmän Luulisi että päinvastoin täytyisi helpottaa jos aiemmmin kipuja olisi ollut.

Mietin myös että voiko paikat olla sitten vielä leikkauksen jäljiltä jotenkin arat että rauhoittuu ajanmyötä? Auttoiko sinulla tuo mainitsemasi lääke noihin yhdyntäkipuihin?

Kiitoksia sinulle,toivotaan että kivut helpottaisivat tässä ajan kanssa. Meillä on kyllä suunnitelmissa inseminaatio tässä syksyllä. Siihen asti kokeillaan itsekseen. Mutta nämä kivut tuli täytenä yllätyksenä.

Olen jo siellä jäsenenä,ollut jo jonkin aikaa: Siellä ei vaan näkynyt mitään tämän tyyppistä vaivaa kenelläkään. Vastaa alkuperäiseen viestiin Yhdyntäkivut ja yhdynnän jälkeiset kivut Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Etusivu » Keskustelut » Keho » Voimakas mahakipu yhdynnän jälkeen. Eilen, pari minuuttia sen jälkeen kun olin harrastanut seksiä, mun alavatsaan alkoi sattua kovasti, en pystynyt seisomaan suorassa yms. Ja kipu "säteili" myös alapäähän, kohdun alueelle ehkä? Pahin kipu alkoi kun koitin ulostaa, se sattui niin paljon etten kyennyt ponnistamaan. Kipu kuitenkin meni ohi kun otin särkylääkkeen ja nukuin pari tuntia, herättyäni ei ollut mitään ongelmia.

Etsin netistä vähän tietoa asiasta, joidenkin mukaan voisi johtua kierukasta mulla on hormonikierukka, tosin jo kohta vuoden täysin ongelmitta , jotkut taas epäilivät mahakramppia seksin aikana yms yms. Ajattelin nyt kysyä kokemuksia vieltä täältä ennen kuin varaan aikaa lääkärille. Ehkä miehes vaan pökki sua liian lujaa sinne kohtun suuntaan.

Joskus tuntuu mahanpohjassa vielä seuraavana päivänäkin jos on ollut vähän rajumpaa menoa ja mies painanut ns. Ja tuntuu tosiaan paremmin vasta seuraavana päivänä, ei niinkään heti eikä aiheuta mitään ongelmia seisomisen tai ponnistamisen kanssa, joten tää nyt ei varmaan ollut sama juttu eikä siis auttanut yhtään ja meen nyt pois. Mulle tuli hetkellinen kouristuksen omainen tunne alavatsaan silloin, kun oli jännittänyt lantionpohjanlihaksia paljon ja pitkiä aikoja putkeen. Voisiko olla kyse samanlaisesta, jos kerta ulostaessa jolloin todennäköisesti myös samaisia lihaksia käytät sattuu?

...

TVO-konserniyhtiöille ilmoittamiasi henkilötietoja esimerkiksi nimi, tehtävänimike, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, faksinumero, yrityksen nimi, viitenumero ja kyselyn tiedot käytetään palvelutarkoituksiin ja pyyntöjesi täyttämiseen. Edellä mainittujen palvelujen toteuttamiseksi tai asiakkaan tarpeiden täyttämiseksi henkilötietoja saatetaan siirtää TVO-konserniyhtiöiden välillä tai kolmannelle osapuolelle maihin, joissa tietosuojan taso ei välttämättä täytä EU: Käyttämällä TVO-konsernin tuottamaa palvelua ja hyväksyttyään nämä ehdot käyttäjä antaa suostumuksensa mille tahansa tiedon siirrolle asuinmaansa rajojen ulkopuolelle yllämainittuihin tarkoituksiin.

TVO-konserniyhtiöt pyrkivät määrätyin toimenpitein mm. Tällaisen tiedon vastaanottajaa pyydetään suojaamaan luottamukselliset tiedot ja takaamaan henkilötietojen tietosuojan, eikä hän saa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin. Henkilötietoja saatetaan käyttää yksityisyyden suojaan liittyvien tietojen tarkistamiseen, laittoman toiminnan, verkon käytön vaarantavan toiminnan tai palvelujen toimittamisen estävän toiminnan tutkimiseen tai ehkäisemiseen.

TVO-konserniyhtiöiden menettelytapoihin ei kuulu tällaisten tietojen vuokraaminen tai myyminen kolmansille osapuolille. TVO-konserniyhtiöt voivat kuitenkin luovuttaa tietoja viranomaisille lain niin edellyttäessä tai salliessa.

Toimittamalla aineistoa TVO-konserniyhtiöiden www-sivuilla tarjottaviin palveluihin sitoudut siihen, että a tällainen aineisto ei ole lainvastaista tai muutoin sopimatonta julkaistavaksi; b olet ennen aineiston toimittamista kohtuullisin toimenpitein varmistanut, että toimittamasi materiaali ei sisällä viruksia tai muita haitallisia tai vahingoittavia osia; c omistat aineiston tai sinulla on muutoin täysi oikeus toimittaa aineisto TVO-konserniyhtiöille; ja d pidättäydyt kaikista toimenpiteistä TVO-konserniyhtiöitä vastaan liittyen toimittamaasi aineistoon ja sitoudut korvaamaan TVO-konserniyhtiöille kaikki mahdolliset vahingot, jotka sille aiheutuvat johtuen kolmannen osapuolen esittämistä väitteistä koskien toimittamaasi aineistoa.

TVO-konserniyhtiöt säilyttävät ja käsittelevät henkilötietoja EU-tietosuoja-asetuksen, lakien ja muiden säädösten vaatimalla ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. TVO-konsernissa on ryhdytty henkilötietojen suojaamisen edellyttämiin toimiin tietojen luvattoman käytön ja väärinkäytön estämiseksi.

Sähköisiin järjestelmiin liittyy kuitenkin aina tietosuojaloukkausriski, jota ei voida täydellisesti poistaa. Kun rekisteröidyt TVO-konserniyhtiöiden www-sivuilla olevaan Työpaikat-palveluun, annat TVO-konserniyhtiöiden edustajille oikeuden käsitellä henkilötietojasi ja ilmaiset kiinnostuksesi työskentelyyn TVO-konsernissa.

Anna sähköposti- ja katuosoitteeksi aina yksityiset yhteystietosi, mikäli mahdollista. TVO-konsernissa käsitellään henkilötietojasi luottamuksellisina. Hakemuksen lähettämisen jälkeen rekrytointiin osallistuvat TVO-konsernin edustajat pääsevät käsittelemään tietojasi.

Rekrytointitehtävissä toimivat TVO-konserniyhtiöiden edustajat saattavat työskennellä kolmatta osapuolta edustavissa rekrytointiyrityksissä.

Tietojen siirrossa käytetään asianmukaisia tietoturvatyökaluja, jotta henkilötiedot voidaan suojata sovellettavan lain mukaisesti. Antamalla henkilötietosi suostut siihen, että tietosi tallennetaan. Vastaat siitä, että antamasi tiedot ovat virheettömiä ja totuudenmukaisia. Mutta nyt siis tosiaan vaikka seksin aikana ei tunnu mitään kipuja, ja liukastuksestakin on huolehdittu, niin kipu on jälkeenpäin melko sietämätöntä. Mistä tällainen voi johtua?

Minulla on ollut sama ja ensimmäinen ja ainoa kumppani noin 1,5 vuotta. Caridaliakin on kokeiltu, ei auta Apuja, ennen kuin menee innostus lopullisesti koko touhusta? Nytkin jo seksikerrat melko harvassa koska tulen joka kerta kipeäksi Mulla on sama juttu, eli tulee aina paikat kipeäksi seksin jälkeen Siis jos heti seksin jälkeen menee vaikka vessaan niin pissaaminen kirvelee kamalasti vaikka käsittääkseni on suositeltavaa käydä virtsaamassa seksin jälkeen..

Ja joskus sitä vaan makaa sängyssä ja odottaa että kipu lähtisi. Se kyllä lähteekin siinä puolen tunnin sisään yhdynnästä, mutta uutta yhdyntää ei voi kuvitella samalle päivälle, se sattuisi.

Ja tuntuu ettei poikaystäväni edes oikein tajua koko juttua.. Käytän Nuvaringiä, joka kai kuivattaa limakalvoja, mutten voi käyttää mitään mitään missä on enempää hormoneja ennen käytin minäkin Harmonetia ja sen kanssa oli sama juttu..

Enkä viitsi enää vihjailla poikaystävälle hormoniehkäisyn käytön lopettamisesta, hän ei halua käyttää kondomeja, jotka kyllä varmaan nekin kuivattavat limakalvot.. Me käytämme myös liukastusvoidetta, mutta ei se oikein eroa tee.

Kipeä se on sen jälkeenkin.. Olen huomannut että esim. Ovatkohan limakalvot tällöin vahvimmillaan? Mulla on ollut sama ongelma ja ei ole kyllä mikään pikkujuttu, kun tietää jo valmiiksi, että kipeää tekee. Varmaa diagnoosia en voi sanoa, mutta todennäköisesti tuo hormonaalinen ehkäisy pisti limakalvot sen verran huonoon kuntoon, jolloin sperma oli viimeinen pisara, joka aiheutti kirvelyä aroille limakalvoille.

Kondomin kanssa tätä ongelmaa ei ole ja tyytyväinen olen ollut hormonaalisen ehkäisyn lopettamiseen pillerit ja rengas on ollut käytössä. Keskusteleppa asiasta vielä poikaystäväsi kanssa. Onko hänen nautintonsa se tärkein asia, ja sinä saat rauhassa kärsiä?

Jos toinen puolisko on tätä ajatusta vastaan, niin on kyllä sen verran lapsellista käytöstä, että voisi sitten saman tien jättää ne housut jalkaan. Sorry, mut on vaan niin ikävä kuulla aina sama asia, että kun kondomi on niin kauhea, niin tyttöystävää sitten "painostetaan" syömään hormoneja, vaikka ne eivät sopisikaan hänelle.

Koska minuakin särkee vaginan ala reunasta se on semmoista polttelua ja kirvelyä, seksin jälkeen voi olla että päivä parin kestää, mutta kuukautisten aikana tai sen jälkeen ei ole mitään. Mullakin on samoja vaivoja ollut jo vähän päälle 6kk. Joskus seksi on sujunu ihan hyvin, mutta useimmiten kirvelee ja polttaa jälkeenpäin.

Lääkkeitä on määrätty hiivasieneen ja kondyloomaan vaikka ei edes ollut varmaa että mulla oli niitä sairauksia. Viimeksi eilen kävin gynellä ja multa otettiin papa, jos se nyt sit näyttäis jotain. Tämä lääkäri nyt taas kehotti mua aina rasvaamaan "paikkoja" peseytymisen jälkeen, farkkuja tulisi pitää niin vähän kuin mahdollista ja yöt tulisi mielellään nukkua alasti. Pikkuhousunsuojat on ehdottomasti ei. Toivottavasti nää ohjeet nyt auttais ja pääsisin kohta nauttimaan seksistä poikaystävän kanssa.

Kiitos kaikille vastauksista, lohduttaa vähän tietää ettei ole ainoa joka tästä kärsii. Kipeän oireet kuulostaa just ihan samoilta kuin minun Mutta minulle joku gynekologi sanoi että juuri ennen ja jälkeen vai oliko se vain jälkeen kuukautisia limakalvot ovat herkimmillään, eli ota siitä sitten selvää. Eli ilmeisesti sain virtsiksen aina seksin jälkeen. Aloitin hormoniehkäisyn osin tietysti siksi että onhan se helpompaa tavallaan kuin kondomin kanssa räpläys, mutta myös siksi että se pitää hormonikierron tasaisempana ja ehkäisee näin virtsatientulehdusta.

Eli minua ei siis ole painostettu hormoneihin.. Ainahan sitä voi olla ehkäisemättä kokonaan tai selibaatissa?? Todettiinko sulla siis virtsatietulehdus otettiin näytteet vai muuten vaan hoidettiin, jos oireet muistuttivat tuota tulehdusta. Kysyn tätä vaan siksi, että myös vestibuliitti voi aiheuttaa tulehduksen kaltaisia oireita polttelua emättimessä, joka voi esiintyä tosiaan vasta parin päivän päästä yhdynnästä, yhdyntäkipua, ylipäätään kipeää alapäätä ja usein epäilläänkin virtsatietulehdusta vestibuliitin yhteydessä.

Tuo on vielä sen verran huonosti tunnettu vaiva, ettei kaikki lääkärit tunnista Vestibuliitista löytyy tietoa ainakin joistain aijemmista viesteistä.

Chat kipu yhdynnän jälkeen

SEKSISEURAA KOUVOLA PORNO TUEB

HIERONTA KORSO SEKSI PORNO EROTIIKKA

Vieläkin vähän alamaha kipeä. Mistähän tämä voisi johtua? Kiitos kun vastasit,mietin vaan että miten nämä yhdyntä kivut tulivat laparoskopian jälkeen kun aiemmin ei tälläisia ole ollut? Eihän siinä ole mitään järkeä kun lapsen saanti ollut muutenkin hankalaa niin sitten tulee vielä tälläisia kipuja että hankaloituu tilanne vielä enemmän Luulisi että päinvastoin täytyisi helpottaa jos aiemmmin kipuja olisi ollut.

Mietin myös että voiko paikat olla sitten vielä leikkauksen jäljiltä jotenkin arat että rauhoittuu ajanmyötä? Auttoiko sinulla tuo mainitsemasi lääke noihin yhdyntäkipuihin?

Kiitoksia sinulle,toivotaan että kivut helpottaisivat tässä ajan kanssa. Meillä on kyllä suunnitelmissa inseminaatio tässä syksyllä. Siihen asti kokeillaan itsekseen. Mutta nämä kivut tuli täytenä yllätyksenä. Olen jo siellä jäsenenä,ollut jo jonkin aikaa: Siellä ei vaan näkynyt mitään tämän tyyppistä vaivaa kenelläkään. Vastaa alkuperäiseen viestiin Yhdyntäkivut ja yhdynnän jälkeiset kivut Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Yhdynnän jälkeen emätintäni polttelee ja koskee noin tunnin tai kaksi. Emme käytä poikaystäväni kanssa kondomia vaan ehkäisyrengasta, jonka otan pois yhdynnän ajaksi. Kyse ei ainakaan ole emättimeni kuivuudesta, sillä kostun jopa liikaakin.

Yleensä poikaystäväni tyydyttää minua sormillaan ennen yhdyntää. It hurts afterwards, nainen 17 vuotta JA Minkä takia kuukautisten aikana sattuu vulvaan, emättimen sisäpuolelle?

Tunne on poltteleva kuin pissatulehduksessa tai kiihkeän yhdynnän jälkeen. Olen käynyt kertaalleen antamassa pissanäytteen tk: Joskus jos seksistä on kulunut pidempi aika ja halut alkavat olla kovat, niin silloin myös sattuu vulvaan.

Sussu, nainen 25 vuotta RFSU: Koska kummankin kysymykset koskevat sukuelinten alueen kiputiloja, niin vastaan teille nyt yhdessä. Minun on mahdotonta sanoa varmaksi, mistä teillä kummallakin on kivuissa kyse, mutta kerron nyt muutamista kiputiloista.

Teen tämän osin siksi, että joku muukin palstaa lukeva voi saada tästä vinkkejä. Kummankin kivut vaativat tarkempaa tutkimusta asian selvittämiseksi. Kivut sukuelinten alueella seksin aikana, sen jälkeen tai muissa oloissa voivat liittyä mm. Sukuelinten kiputiloissa sairauksista kyseeseen voisi tulla vulvodynia häpyalueen, ulkosynnyttimien tai ulkoisten sukupuolielinten kiputilaa , jossa on hyvin moninaisia oireita.

Tähän aiheeseen kannattaa perehtyä täällä http: Taudin toteaminen on haastavaa, ja suosittelenkin kääntymään kokeneen gynekologin puoleen, jos tuon linkin lukeminen herättää itsessä ajatuksia, että kivuissa syy voisi löytyä tästä.

Toinen sairaus joka tulee mieleen voi olla endometrioosi kohdun limakalvon pesäkesirottumatauti , joka voi aiheuttaa myös kipuja sukuelinten alueelle ja myös kipuja kuukautisiin liittyen. Endometrioosista saa hyvää tietoa täältä http: Hormonaalinen ehkäisy voi vaikuttaa kohdun limakalvojen kuntoon, ja tehdä niistä herkemmät vaikka olisikin seksiin liittyvää kostumista. Osa kivuista voi siis liittyä siihen. Myös jotkut ihosairaudet tai virtsarakonsairaudet voivat aiheuttaa kiputiloja sukuelinten alueelle.