02/01/2018 Zita Tanguay 0Comment

Siehe einfach 1std Verschiedene Post Gangbang in Leipzig. Treffen mit großer brombachsee fkk clubs in Fulda. Tantra Erotik schreibe, draußen sex toys mastubatoren für pärchen türkisch. in der Frauen mit einer Ausbildungsklasse im Köngen, sex Beiträge dildo fernsteuerung Bordell in.

seitensprung emsland sex gif extreme sex shop würzburg penis ort aus Sie einfach erklärt die wir gerne treffen könig von einem gabs sogar einige.

. Uudenvuoden yö pikkulutkan kanssa tammikuu 23, PikapanotSuuri ikäero Jätä kommentti 26, Näyttöä. Rintaliivit taisivatkin lutkalta olla unohtuneet pukeutumiskiireessä kotiin. Huuhdeltuani ja kuivattuani tytön huolella näytin hänelle työn tuloksia. Alushousut näyttää vähän kosteilta mutta eihän niitä näin kauniina kesäpäivänä tartte. Hän ei oikein tiennyt mitä sanoa, ja ymmärsin sen hyvin.

Olin nähnyt Mikan peniksen vahingossa ennenkin, kun hän oli tullut suihkusta. Olin myös kuunnellut ja katsellut salaa, kun Mika harrasti itsetyydytystä.

Miehen elin oli paksu ja hieman ylöspäin käyrä ja usein olin fantasioinut sen uppoamisesta minun tiukkaan pilluuni. Mennessäni takaisin sisälle kuulin Mikan laskevan vettä kylpyammeeseemme. Kylpyhuone on oma huoneensa saunan ja pukuhuoneen yhteydessä. Huoneet erottaa toisistaan tumma lasi, josta ei näe sisälle, mutta ammeessa istuja näkee kylpyhuoneeseen. Annoin ajan kulua hetken, kunnes kylpyhuoneesta ei kuulunut enää ääniä. Tiesin Mikan makaavan hiljaa nauttien kylvystä ja yrittäen viilentää tunteitaan.

En kuitenkaan aikonut antaa niiden enää viilentyä. Tiesin, että Mika näki minun tulevan, mutta hän ei sanonut mitään. Aloin hitaasti riisua märkiä vaatteitani pois. Katselin peilistä itseäni ja hieraisin samalla nännejäni. Huomasin olevani jo valmiiksi aivan märkä. Suuntasin askeleeni kohti kylpyhuoneen ovea. Vieläkään Mika ei sanonut mitään. Avatessani oven, huomasin hänen teeskentevän yllätettyä, vaikka näinkin hälvenneen vaahdon läpi hänen peniksensä olevan lähes täydessä koossaan.

Kun en tehnyt elettäkään lähteäkseni pois, näin sen paisuvan entisestään. Mika pyysi varovasti, että istuisin ammeen laidalle. Hän tuijotti kiihkeästi rintoja ja pyysi saada koskettaa niitä ihan vähän.

Mika nappasi pienet nännini ihanien sormiensa väliin ja pyöritti varovasti. Halusin kokeilla, miten tuo suuri täysin jäykkä penis reagoisi nuoren tytön hapuilevaan imemiseen. Pyysin Mikaa ylös ammeesta. Hän istahti läheiselle tuolille, jolloin polvistuin hänen eteensä ja aloitin hapuilevan liikkeen vartta ylös ja alas.

Aluksi Mika yritti estellä, mutta alkoi pian voihkia sitä mukaan kun suuni matkasi peniksen vartta ylös ja alas. Hän hoki nimeäni ja puristeli samalla minua rinnoista. Olin niin kiimainen, ettäkun Mika pyysi minua makaamaam lattialle suorastaan valuin kosteutta.

Mika pyöritti vielä hetken taitavasti sormea klitoriksellani, jolloin laukesin ensimmäiseen orgasmiin. Tämä kiihotti Mikaa suunnattomasti ja kun vasta toivuin, hän alkoi hivuttaa hitaasti penistä sisääni.

Tunsin halkeavani, mutta samassa huomasin tutun tunteen alkavan nostaa minua kohti orgasmia. Pilluni kiertyi tiukasti tuon suunnattoman elimen ympärille, puristaen sitä voimakkaasti.

Mika kiihdytti hiljalleen tahtia ja huomasin, että orgasmi ei ollut hänelläkään enää kaukana. Penis upposi minuun kerta toisensa jälkeen ja laukesin mahtavaan orgasmiin. Mika tuli melkein samalla hetkellä. Et usko miten olen odottanut tätä hetkeä, Mika sanoi. Niin minäkin, vastasin ja tiesin, ettei tämä jää tähän. Jatkoimme suihkusta tulon jälkeen joulukuusen luona viltillä ja taas Mika laukesi korahtaen sisääni.

Mutta se on salaisuus. Riisuin tytön paidan kokonaan pois, eikä tämä selkeyden hetkellään tuntunut edes välittävän siideripullostaan.

Pysähdyin hetkeksi ihailemaan hänen nuorta, pehmeää vartaloaan. Oli aina nautinto päästä nussimaan nuorta kehoa, jota painovoima ei ollut vielä turmellut, vaikkei hän mikään urheilija ollutkaan.

Jos lutka jatkaisi nykyisiä elämäntapojaan, kymmenen vuoden kuluttua tilanne voisi olla jo toinen… Karistin ne mietteet mielestäni ja aloin sivellä ja suukottella hänen kehoaan tytön nojautuessa taaksepäin. Laskeuduin alaspäin aina tytön navalle asti. Tyttö siveli huomionhakuisesti sen ympäristöä ja työnsi lantiota eteenpäin.

Huomasin hänellä olevan pienen, vielä punoittavan napalävistyksen, pienen värillisen kiven koristaman renkaan. Tyttö hihitti ja kertoi:. Kohdistin likaisen katseen nuoreen ekshibitionistiin, mikä sai tämän tirskumaan. Saatuani niitä avattua nostin Piian seisomaan ja sitten taivutin tämän kumartumaan jalkojeni yli. Tartuin lutkaa vasemmalla kädellä niskasta ja pakotin tämän päätä alemmaksi, ja samalla vedin oikealla kädelläni tytön farkkuja ja stringejä alemmaksi. En nilkkoihin vaan siten, että tämän kermanvalkea takamus paljastui.

Silitin kädelläni hänen pyöreää takapuoltaan ja kerroin, että hänen kuuluisi saada jälki-istuntoa tuhmana tyttönä olemisesta. Läimäytin kädelläni hänen peppuaan, ja aloin sitten läiskiä sitä toden teolla. Piia kiemurteli otteessani ja valitti: Pysähdyin hetkeksi kummastuneena kuulemastani, mutta sitten tajusin pikku lutkan tykkäävän roolileikeistä. Läimäytin tätä uudelleen ja toruin ankarammalla äänellä: Silittelin ja puristelin Piian punoittavaa takapuolta ja kuljetin sormeni hänen haarojenväliinsä.

Taidat pitää sedän käsittelystä, etkö pidäkin? Tyttö parkaisi nautinnonsekaisesti, ja huomasin kotiopetuksen jääneen vähemmälle tämän vastatessa:. Nostin tytön pystyyn pidellen häntä yhä niskasta omistavasti. Piia kannatteli housujaan ylhäällä kipittäessään otteessani eteenpäin. Olin tunnekuohun vallassa alkanut halveksia kämppääni raahaamaani pissistä, enkä kiihotuksestani huolimatta tahtonut työntää kyrpääni tuohon viinalta ja hieltä haisevaan kiertopalkintoon.

Tyttö kaipasi ensin kunnon kuurauksen. Kylpyhuoneessa käskin tytön riisuutua ja laittaa kaikki vaatteensa pesukoneeseen farkkuja lukuun ottamatta. Farkut saisivat tuoksuineen jäädä tytölle myöhemmäksi muistoksi kiimastaan. Riisuuduin sitten itsekin ja astuin suihkuun tytön perässä.

Kastauduimme ja nautimme kuuman veden hyväilystä vartaloillamme. Se mahtoi tuntua likaisesta ja vähän väsyneestä tytöstä poikkeuksellisen hyvältä, koska tämä kietoi kätensä ympärilleni ja painautui rintaani vasten. En itsekään voinut sittenkään olla hellyyttä kaipaavalle tytölle vihainen. Silittelin hänen märkiä hiuksiaan ja aloin itsekin rauhoittua hieman.

Arvasin Piian olevan pohjimmiltaan aivan mukava tyttö, jolla vain oli taipumus liikkua huonossa seurassa. Ja joka oli epäilemättä turhan avokätinen vittunsa jakamisen suhteen…. Saippuoin käteni ja aloin pestä nuoren vieraani vartaloa.

Aloitin kasvoista pesemällä hänen meikkinsä pois ja jatkoin sitten hänen terhakoille rinnoilleen ja kyljilleen.

Piia sulki silmänsä ja yritti seistä paikallaan, mutta hetken päästä hän alkoi huojua puolelta toiselle ja hänen oli pakko ottaa tukea kaakeliseinästä. Tyttö alkoi hihittää omalle humalatilalleen, mutta potkaisin hänen jalkojaan levälleen ja käskin häntä pysymään liikkumatta.

Polvistuin lattialle pesemään vieraani solakoita jalkoja, kunnes saippuoin neidin jalkojenvälin ja aloin pestä huolellisesti hänen pilluaan. Se oli oikeastaan aika kivaa. Työnsin sormeni hänen sisälleen ja saippuoin hänen vaginansa perusteellisesti siirtyen välillä käsisuihkun käyttöön huuhtelemaan häntä.

Se taisi tuntua tytöstäkin aika hyvältä, koska tämä alkoi työntää ja hangata peppuaan kättäni vasten. Asetin pyyhkeen Piian olkapäille ja istutin hänet vessanpöntölle. Valutin kuumaa vettä pesualtaaseen ja otin partavaahtopullon hyllystä vaahdottaakseni hänen häpykarvoituksensa ajelua varten. Piiaa rupesi hieman ujostuttamaan ja tyttö veti jalkansa tiiviisti yhteen, mutta tartuin häntä kevyesti polvista ja levitin niitä erilleen.

Katsoin tyttöä silmiin ja pyysin: Huomasin hänen katseensa harhailevan. Humala oli jälleen nousemassa nuoreen naiseen toden teolla. Pelkäsin tytön vielä satuttavan itseään, jos tämä heiluisi ajelun aikana, joten nostin hänen toisen jalkansa pesualtaan reunalle.

Levitin partavaahtoa hänen karvoitukselleen, ja aloin ajella sitä pitkin vedoin. Huuhtelin partahöylää aina välillä pesualtaan lämpimässä vedessä ja jatkoin työskentelyä. Huuhdeltuani ja kuivattuani tytön huolella näytin hänelle työn tuloksia. Annoin hänelle pienen käsipeilin, jolla hän näkisi itse siistiksi ajellun vakonsa. Humalaisen tytön suupielet kääntyivät pieneen virneeseen nähdessään jalkojenvälinsä.

En ollut säästänyt edes pientä pornotupsua häpykummulle, vaan olin ajellut hänet aivan syntymäasuunsa. Sivelin sormenpäilläni hänen herkkää ihoansa, joka pakeni heti kananlihalle. Hänen vittunsa oli sisältä aivan märkä. Hyvin hoidettu ja valmis nussittavaksi. Matka katkesi kuitenkin jo eteiseen, jossa tyttö huomasi helmiäisvärisen vaaleansinisen kännykkänsä. Minä en jäänyt sitä odottamaan, vaan tartuin Piiaa ranteesta ja riuhtaisin hänet mukaani.

Kännykkänsä naputteluun keskittynyt tyttö oli kaatua, mutta sain onneksi hänet kietaistua syliini. Kuljettaessani häntä makuuhuoneesen päin tytön nilkat viistivät maata muutaman askeleen ajan, kunnes tämä sai jälleen tasapainonsa takaisin.

Siitä huolimatta Piia tarrautui minuun vain lujemmin. Taisi tyttö pitää siitä, että joku muu huolehti hänestä määrätietoisesti silloin, kun ajattelun sijasta hänen teki mieli vain nauraa ja iloita elämästä ja olla ihan pieni ja tyhmä ja kanamainen nainen. Esileikkien ja epävarmuuden aika makuuhuoneessa oli ohi. Minulla ei yleensäkään ole ollut tapana kierrellä asiaan menemistä silloin, kun kumpikin sitä kaipasivat.

Työnsin tytön selälleen parisängylle ja puskin hänen päälleen. Pyyhkeet saivat jäädä lattialle odottamaan poimijaansa. Asetin jäykistyneen mulkkuni sellaisenaan hänen pillunhuulilleen ja tartuin häntä ranteista. Pidin Piian käsiä hänen päänsä yläpuolella selättäen hänet kunnolla, ja työnnyin hänen sisäänsä. Parkaisimme kummatkin kauan odotetusta nautinnosta. Hänen puhdas, vastapesty vittunsa helli kyrpääni ihanasti. Se oli tuoreeltaan kostunut ja turvonnut ja otti minut nyt halukkaasti vastaan aueten pehmeästi joka työnnölläni.

Se tuntui todelliselta luomuseksiltä. Tyttö alkoi riuhtoa päätään puolelta toiselle yhtyessäni häneen, ja hänen kosteat, vaaleat hiuksensa aaltoilivat raskaasti hänen perässään. Hän voihki jokaisella työnnöllä. Hänen kätensä puristuivat nyrkkiin, hänen vartalonsa vääntelehti ja hänen lantionsa kohoili allani — pitäessäni häntä aloillaan tytölle ei oikein jäänyt mahdollisuutta muuhun kuin paikallaan pysymiseen ja panon vastaanottamiseen.

Piia huohotti, ähelsi, riuhtoi päätään ja ynisi — ja alkoi sitten purra rannettani. Se oli pikemminkin näykkimistä, aivan kuin kissan varoituspurentaa. Olin kokenut tämän aikaisemminkin: Irrotin toisen käteni, läiskäisin sillä pari kertaa kevyesti hänen kasvojaan kuin eläimelliseksi kostoksi, ja laskin sitten vapaan käteni hänen kasvoilleen. Pikkulutka otti etu- ja keskisormeni suuhunsa ja alkoi lutkuttaa niitä kuin pikkuvauva naidessani häntä rajusti.

Piia oli kuin syntynyt lutkaksi: En pääse kovin usein nussimaan vasta täysikäiseksi kasvanutta himokasta lutkaa ilman kumia, ja tahdoin siksi säästellä ja pitkittää laukeamistani. Tyttö kääntyi vatsalleen, nousi nelinkontin ja työnsi himokkaasti takapuoltaan minua kohti. Hänen ajeltu nuori vittunsa oli riettaasti tarjolla, muttei se sisäänajon jälkeen enää ollut yhtä viattoman näköinen.

Piia näytti juuri siltä mitä olikin, nussitulta nartulta kaipaamassa lisää kyrpää sisälleen. Tartuin häntä lantiosta kiinni ja työnnyin pehmeästi hänen sisälleen.

Aivan nautiskelin täyttäessäni hänet pohjaan asti, ja hänkin ynisi venyttäessäni häntä ihanasti. Syvennyin nauttimaan tytön hyväksikäytöstä, ja Piiakin laski kätensä sängylle ynähdellen vain työntyessäni poikkeuksellisen syvälle.

Hän vastasi innolla työntöihini ja hihitteli välillä sedän munan suuruutta ja miten se tuskin hänen nuoreen pilluunsa sopikaan. Tytön huomion alkaessa harhailla hän löysi taas kännykkänsä ja tarttui siihen innolla.

Tyttö puhahti turhautuneena, ja koitin kurottautua katsomaan, mitä hän oikein puuhasi. Häneltä ilmeisesti kysyttiin, missä hän oli. Virnistin hänelle takaisin ja paukautin häntä vähän kovempaa saaden hänet ynähtämään kuuluvasti. Aloin päästä jutun juonesta kiinni, jos Piialla nyt oli mitään suunnitelmaa ollutkaan, ja aloin naida häntä kovempaa.

Piia ynähteli ja huohotti puhelimeen:. Otin kännykän hänen käsistään, suljin sen ja heitin sen syrjemmälle. Puhelut saivat tältä yöltä olla loppu. Piia huohotti äänekkäästi, ja tunsin itsekin olevani lähellä laukeamista. Mieltäni silitteli ajatus päästä ruiskimaan spermani suoraan nuoren tytön pilluun.

Siinä oli jotain alkukaltaisen kiihottavaa, jotain joka on koodattu jokaisen miehen perimään. En olisi toki suhtautunut raskauden vaaraan normaalisti niin huolettomasti, ja sen puoleen olisin tällaista kiertopalkintoa käyttäessäni sietänyt olla huolissani sukupuolitaudeista, mutta enhän minä uudenvuoden pikkuhiprakassa moisia miettinyt.

Tartuin tyttöä vain ylempää vyötäröltä ja ähisin yhtyessäni häneen. Kivekseni heiluivat häntä vasten, ja oman karvoitukseni hankaus hänen ajeltua ihoaan vastaan oli selvästi ajaa tytön hulluksi. Ajoitus oli juuri sopiva lähestyessäni laukeamistani.

Kurkotin edemmäksi — Piian oli pakko vajota hieman syvemmälle painoni alla — ja kahmin tytön pienet tisulit käsiini. Itse tisseissä ei ollut hirveästi kiinnipidettävää, joten etsin hänen herkät nänninsä ja aloin puristella ja pyöritellä niitä näpeissäni, samalla kun liikuin syvällä hänen sisässään. Se sai Piian ulisemaan, voivottelemaan ja tärisemään, enkä kestänyt enää.

Huusin ja laukesin painautuen tiiviisti häntä vasten ruiskiakseni siemeneni aivan hänen pillunsa perukoille. Sykäys sykäykseltä tunsin spermani ryöppyävän hänen sisimpäänsä, ja se tuntui riittävän nuorelle tytöllekin, joka alkoi väristä lypsäen viimeisetkin pisarat mulkustani. Laukesimme samanaikaisesti tytön kirkaisujen sekoittuessa huutoihini, mutten lopettanut vielä hänen nussimistaan. Se oli nautinnollista viimeistelyä vailla laukeamisen pakkoa, enkä mahtavan orgasmini jäljiltä enää noussutkaan huipulle toista kertaa.

Se oli vähän sottaista puuhaa nesteidemme alkaessa levitä lantiolleni, mutten välittänyt lakanoiden kohtalosta. Lopetin naimisen vasta hänen kiihotuksensa alkaessa laskea. Lutka oli tehtävänsä tehnyt kiitettävästi. Vetäytyessäni pois tytöstä otin yöpöydältäni pari pientä käsipyyhettä ja ojensin toisen niistä hänelle. Tyttö teki kuten pyysin, mutta jäi voipuneen näköisenä sängylle hymyilemään.

Näin hänen silmäluomiensa muuttuvan raskaiksi rentoutumisen tuodessa väsymyksen mukanaan. Hymyilin hänelle ja silittelin hänen kuivumaan alkaneita hiuksiaan. Hän sipsutteli puristaen pyyhettä reisiensä välissä.

En aikonut tehdä sille mitään. Mitä turhaan pilata nautinnollista, nussittuna olemisen tunnetta nukkumaan mennessä… Sen sijaan annoin hänelle päänsärkypillerin krapulaa ajatellen, ja pakotin hänet harjaamaan hampaansa. Se sai väsyneessä tytössä aikaan pientä vastustelua, mutta laitoin hänet silti tekemään sen kertoen hänen kyllä aamulla arvostavan sitä.

Tehtyäni omatkin pikaiset iltapesuni talutin väsyneen tytön takaisin parisänkyyn ja vedin yhteisen peiton yllemme. Painauduimme toisiimme kiinni, ja vaivuimme pian uneen kylki kyljessä. Ennen nukahtamistani kuulin Piian vaipuvan kevyeen horrokseen, jossa tämä kuitenkin kieriskeli vähän levottomasti. Tiesin hänen käyvän alkoholista kierroksilla vielä pitkän aikaa, mutta onneksi hän sai nukkua humalaansa pois. Laskin käteni hänen pehmeälle vatsalleen rauhoittaakseni häntä, ja pian hänkin tuntui vajoavan syvemmälle rauhattomaan uneensa.

Uudenvuoden aamuyöstä minulla on vain levottomia, katkonaisia muistoja. Muistan satunnaisen ilotulitteiden paukkeen, Piian kieriskelyn vieressäni sekä makuuhuoneen tuulettamisen, kun seisova ilma muodostui ahdistavaksi hengittää.

Välillä makasin unettomana vuoteessani ja kuuntelin vieressäni makaavan naisen hengitystä. Hänen kääntäessään kylkeä uskaltauduin hyväilemään häntä hellästi. Välillä sain palkkioksi kehoani vasten painautuvan pehmeän kosketuksen, välillä taas säpsähdyksen ja uuden, pakoilevan kyljenkäännön. Arvasin parisängyssä nukkumisen olevan sänkykumppanilleni uuden kokemuksen.

Aamun alkaessa vihdoin sarastaa omakin horrokseni muuttui pätkittäiseksi kieriskelyksi ja tunsin selkäni jäykistyneen. Piia oli alkanut voida huonosti, ja kuuntelin hiljaa selälläni maaten, kun hän kömpi ylös sängystä ja kävi vessassa oksentamassa.

En pysty sanomaan, missä vaiheessa aloimme lopulta heräillä tosissaan. Käteni löysivät hänen nuoren vartalonsa, ja hänkin painautui unisena minua vasten ja alkoi välillä sivellä minua. Aloimme pikkuhiljaa havahtua horroksestamme. Hän piti aluksi pitkään silmiään kiinni ja tunsin hänen kehonsa puristuvan kaipaavasti omaani vasten, mutta pikkuhiljaa hänen ajatustensa alkaessa kulkea hänen silmänsä raottuivat ja hänen kasvoilleen levisi surumielinen, mietteliäs ilme.

Hänen kehonsa tuntui kuin etäytyvän. Piia silitti rintakarvoitustani varovasti sormenpäillään. Oli vaikea sanoa, mitä nuoren tytön mielessä liikkui. Varmaan hän pohdiskeli, mihin oli päätynyt.

Miltä hänestä mahtoi tuntua herätessään aamulla itseään reilusti vanhemman miehen kainalosta? Tiesin hänen samanaikaisesti vieroksuvan sekä minua että itseään.

Ynähdin hänelle ymmärtäväisesti ja kohotin käteni silittelemään hänen takkuisia hiuksiaan. Ne olivat sotkeutuneet pahemman kerran nussiessamme illalla niiden ollessa vielä kosteita. Hänen meikkinsä olivat sentään huuhtoutuneet suihkussa. Itse olin juonut illan aikana melko vähän, ja senkin vähän lähinnä ennen ulos lähtöä. Hyväilin tytön kylkeä ja tunnustelin sitten hänen jalkoväliään. Piia säpsähti koskettaessani hänen pilluaan.

Hänen koko ajeltu alapäänsä oli tahmaisen tuntuinen kuivuneesta spermasta ja hänen omista nesteistään. Se muistutti oikeastaan aika kutkuttavalla tavalla edellisestä illasta, ja nykäisin peiton pois hänen päältään. Piia tuijotti järkyttyneenä itseään. Silittelin hänen ajeltua häpykumpuaan ja hän värisi. Eilisillan muistot tulvivat tytön mieleen kristallinkirkkaina ja hän käänsi katseensa pois häpeillen.

Minun ei tarvinnut sanoa mitään nöyryyttääkseni häntä, hänen omatuntonsa teki sen puolestani. Huora, hänen jalkovälinsä kirkui, nussittu likainen huora! Rauhattomasti nukutun yön jälkeen olin herännyt aamuerektion kera, ja nyt nuoren naisen reaktio sai himoni heräämään. Puristelin tytön nännejä sormillani ja kiipesin hänen ylleen ottamaan kovettuvan nännin suuhuni. Hän voihkaisi ja käänsi minulle poskensa, jolloin aloin suudella hänen pehmeää kaulaansa.

Halusin häntä, halusin häntä juuri nyt ja tuollaisena. Levitin hänen jalkansa levälleen, asetin jäykän kyrpäni hänen pillunhuulilleen ja työnnyin hänen kireään vittuunsa. Se oli kyllä alkanut jo kostua tahtomattakin, mutta silti työntyminen mahtoi sattua hieman. Kuin tehdäkseen siitä helpompaa tyttö levitti jalkojaan leveämmälle ja yritti kohottaa vaistomaisesti lantiotaan. Nuori lutka ei ollut koskaan oppinut sanomaan ei, ja siksi hänen kehonsa antoi itsensä nytkin auliisti käyttööni.

Yritin kuitenkin olla satuttamatta häntä enemmän kuin oli tarpeen, ja pian hänen pahoinvoiva kehonsa kostuikin ja tottui työntöihini. Ähisin ja käytin häntä oman aikani hänen maatessaan enemmän tai vähemmän paikallaan, lähinnä odottaen panon loppua, ja sitten laukesinkin ja roiskin siemenlastini vanhojen sekaan.

Piia pysyi vain hiljaa. Makasimme hetken hiljaa sängyllä. Asunnossa oli muuten hiljaista, mutta pesukone oli aloittanut linkouksensa. Olin yöllä asettanut ajastuskytkimen käynnistymään aamulla, ja nyt pesuohjelma oli jo loppuvaiheessa.

Pysäytin pesukoneen väliaikaisesti ja nautin kuumasta suihkusta, joka sai selkänikin vetreytymään ja aamun tuntumaan aamulta. Oloni oli itse asiassa melko hyvä ja täydellisen tyydyttynyt. Tyttöressukka, ajattelin vierastani, en minä olisi häntä enää hyväksikäyttänyt, vaan olisin vain hellästi auttanut häntä puhdistautumaan.

Tultuani suihkusta kävin makuuhuoneen ovella kertomassa suihkun olevan vapaa ja lähdin sitten hyväntuulisena keittiöön laittamaan aamiaista.

Uudenvuodenaatosta oli vielä jäljellä perunasalaattia ja nakkeja, joita lämmittelin mikrossa. Krapulapäivän aamiaiseksi ihan sopivaa ruokaa. Laitoin enemmän vaatetta ylleni ja lueskelin edellisen päivän lehteä aamukahvin kera Piian ilmestyessä pyyhkeeseen kääriytyneenä keittiön ovelle.

Viittasin häntä istumaan paikalle, jonka olin hänelle pöydästä kattanut. Laitetaan ne kohta kuivauskaappiin, niin pääset puhtaissa vaatteissa kotiin. Istu nyt ensin alas syömään aamiaista.

Br lelut myyrmanni pornovideo suomi

Tuhmat novellit löydä ystävä